Onsdagen den 31a maj

Såg precis klart på ännu ett Entourageavsnitt där de i slutet går på en U2 konsert, och jag blev så JÄVLA sugen på att själv gå på nån riktigt stor maffig konsert! En sån som man blir så glad att man nästan börjar grina när de kommer ut på scenen!

De bästa konserter jag sett måste vara:
In flames
The sounds
Håkan Hellström


Åh kan knappt vänta tills sommarens festivaler då jag ska glida runt och se massa sketbra spelningar!

Nu knackar Lis på rutan! Mot Hemköp och efterlängtad choklad sen gött mys ihop i min ruttna soffa<3

Måndagen den 30e maj

Anledningarna till att jag endast skrapa ihop ca 10 timmars sömn från fredag-måndag:
Apvrål på nattbussen
Teresia hoppar i ån när vi kommer hem
Nyinflyttade grannen har efterfest till fem-sex? (hade varit roligare om jag hade orkat joina själv)
Löafest
Fönster som båser upp
och katter som använder min mage som studsmatta

Jag är glad att jag lyckades ta oss i helskillnad hem från Storå idag på jobbet för jag var så nära på att somna!

Men snart är klockan tre och då ska jag sätta mig och tjöta med Ida på Kingsgården! Blir ingen träning idag inte, jag skulle bara snubbla på springbandet och flyga rätt in i väggen!


Torsdagen den 26e maj

Idag satt jag och Lis och mös på strandpromenaden och drack kaffe och glodde på folk. De enda personerna som rör sig på strandpromenaden är antingen joggarna eller de som är ute med sin hund. Med helt plötsligt svischar det förbi en rullskridskoåkare. Som även stannar och pratar en stund! Det är ju så man måste göra här i världen för att lära känna nytt folk! :)

Nu jag jag få Lisa att börja glo Entourage!

Är kaffet slut hemma får man ta en KK (kaffe på Konsum)

Onsdagen den 25e maj

Mitt-i-veckan-dagen!
Åh vad den här onsdagen kommer vara slapp! Vet inte varför jag har glömt bort hur mycket jag tycker om att spela tv-spel. Jag och systra-mi spelade ju tills ögonen rullade när vi gick på högstadiet! Så idag på lunchen kom jag på att efter promenixen med mamma klockan fem, ska jag låsa in mig i min lägenhet, dra på hög musik och spela Chrash Bandicoot tills jag ser små röda rävar springa runt :] Även köpt lite lösgodis för att få den där ultimata slapphetskänslan!



Ser ni mig inte runt sjön så ser ni mig inte förns i morgon!

Måndagen den 23e maj

Listen to the sounds in your ear,
treat music to smooth your fears,
sometimes i cant help but cry,
as the music takes me high,

my life is music and music is life,
sweet sounds to help you take flight,
my life is music and music is life,
sweet sounds to help you take flight,



Åh du underbara ljuva musik
Vi ska gifta oss du och jag
För jag vill inte leva en enda dag utan att du finns i mitt liv
Du kan få mig ledsen
Du kan få mig förbannad
Du får mig att orka
Du får mig att glömma
Du får mig att hoppas
Du får mig att sjunga
Du gör mig så fruktansvärt glad

Tack till den man eller kvinna som hittade rytmen på nån bongotrumma i djungeln för evigheter sen, och har gjort att vi idag kan skapa massor av underbar musik <3

Söndagen den 22a maj

Varför ska man se ut som skit och knappt kunna hålla ögonen öppna när man har haft en helt nyckter helg? Vad är detta för konstig bestraffning?

Jag somnade ju till och med på travet, när jag fått så bra tips om vem jag skulle satsa mina slantar på. Jag skulle ju bara vila ögat lite på filten med hör sen "Ååååh Bla bla bla vinner!" (kan inte komma ihåg hestis namn..). Kommer dock ihåg vilken häst jag satsade 10 spänn på: Rally Sven! Han sprang inte in några pengar alls! Men allt som allt kunde jag gå därifrån rakryggad med hela 6 kronor plus i fickan! Snart är man väl proffs! :)

Vet hur mycket Josse älskar det här klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=dyMXYE_50Ts

Söta Lis:


Gubbar och godis:




Och jag slängde ju mig ju i sjön igår ju! Inte lika bra som när jag gjorde det första april med det får duga :)

Fredagen den 20e maj

NU ska jag bege mig till gymmet en timme
SEN ska jag hämta upp Lisen för en tripp runt sjön
För att SENARE proppa i mig maaasssor av godis med na'!

HUU'JEEDAA MIG! NU ÄR DET FREDAG!

Torsdagen den 19e maj

Wie Lisa ringer och överraskar! Kommer hit på surprise, sånt gillar jag. Nu ska ho' få kaffe (kanske ska ta fram den där törra digestivekakan som ligger och ruttnar bort) :)

Men nu är hon här och vill ha upp mig!

Ikväll blir det träning med mammi

Onsdagen den 18e maj

Yäähää, nu har man fixat så att man har ljud i bilen. Eller jag har väl inte gjort ett dugg egentligen, hade det inte varit för Viktor och Freddan så har jag fortfarande stått kvar på Biltema och gapat!
Men nu har jag iaf nått annat att välja bland än p3 (även om det är världens bästa)! Det blir gött när man åker på festivaler i sommar! Tack så mycket vänliga prickar!

Nu ska jag börja om på alla sesonger av Entourage <3

Tisdagen den 17e maj

Grattis på er Nörsk-jävlar!
Är det tisdag eller onsdag? Jag chansar på tisdag :]

Ja men då har man varit ute och sprungit i spöregn och åska! Nu låter jag väl galen (eller det är jag väl kanske) men det var faktiskt riktigt skönt :) En liten extra kick!

Idag är det en sån dag då jag inte vill eller tänker göra nånting alls, jag ska bara ligga här i världens bästa säng med min dator, i mina myskläder. Ska endast göra en ansträngning och laga ihop kycklinggryta som räcker veckan ut. Förstår inte hur man kan gå in i en affär och tänka att denna gång ska jag inte laga kycklinggryta! Sen kommer jag ut med alla ingredienser till.....: KYCKLINGGRYTAA! Braaa Liza!

Finfina vädret!


Mys-kleds


Underbart <3

Ps. Jag har världens snyggaste bakgrundsbild!

Fredagen den 13e maj

Fredagen den 13e, otur, eller bara Liza Haraldsson i ett nötskal?
Idag skulle jag köra från Centralförådet (vid Meritor) till Stadsskogsskolan. Vet inte om det är för att det är fredag och man är lite trött eller om det var för att jag hade mina tankar på hur det skulle vara om alla på Liseberg gick runt nakna (ett exempel på vad vi pratar om på frukosten, om hur kul det då skulle se ut när gamla tanter åkte frittfall). Men inte förens jag kommer upp till Östermalms på Hagaberg, ca 4km åt fel håll som jag ska kommer jag på "men vart fan är jag påväg?!". Ja det var bara att vända och åka rätt :)

I morgon blir det en tripp till GBG och Liseberg!

Nu ska jag slänga mig på yogamattan för det var alldeles för längesen den fick sig en omgång!

Onsdagen den 11e maj

Gud vad jag älskar rostade mackor med ost, så enkelt med ack så gott! Man ska väl egentligen inte äta såhär på kvällskvisten om man ska tänka på kröppas men det skiter jag i!

Mina dagar ser i stort sett likadana ut. Absolut inte för att klaga på det, för de innehåller allt jag behöver:
Jobb (var på Björkis idag)
Fix i lägenheten (städat och vikt tvätt)
Mysträffar med mina vänner (färgade bland annat Fredrikas hår och halva panna svart!)
Träna (körde mkt rygg och mage idag)
Duscha
Sova <3

Se, allt man behöver för att må bra :)



Jag vet hur du ser ut i inga kläder


Tisdagen den 10e maj

Sitter och läser lite träning och hälsa-sidor, blir riktigt sugen själv på att ta träningen till en lite seriösare nivå. Köra mins tre pass i veckan och kanske yoga eller promenera de andra dagarna. Var på gymmet igår och körde i ca 1,5 timme och hade motivation som aldrig förr! Känns så jäkla skönt när man kommer hem sen!

Bra sida
Fitnessguru.se
Här kan man hitta tips på bra övningar och mat, och kolla hur andra tjejer och killar gör för att få deras drömmkroppar! Själv skulle jag inte tacka nej till om jag en dag vaknade och hade Megan Fox kropp! Jag tycker att det är snyggast när man har en fast kropp men att den ändå fortfarande ser mjuk ut.



Nu hoppas jag på att få med mig Lisa runt sjön! :)





Söndagen den 8e maj

Åh vilken bra dag det har varit i solen <3

Men detta tar ändå priset på invecklade och fula faceplants. Teresia (lite lätt rund om fötterna) är glad och ska sätta sig på en gren och visa att hon kan gunga på den. Kan hon det? N.E.J! Jag ser hur hon sakta glider bakåt och paniken uppstår i hennes ögon. Likt en tornado svingas hon bak i en 360 och hanmnar på nått vänster under staketet som står under grenen. Jag kollar så hon lever och tar sedan fram kameran! Sen försöker jag att dra upp staketet så hon kan komma loss, men det är inte så lätt när man skrattar så att man håller på att göra i byxan!


Gla'a bthudath




Häng vid strandpromenaden hela dagen



Lördagen den 7e maj

Sååå dääär! Då var det avklarat! Det gick ju riktigt bra att sjunga faktiskt! Hoppas ni som kollade uppskattade det! Fick ju så fina blommor av er :) Det är tur att man hade pappi med sig som har gjort det där förut och som vet vad man ska säga för att lätta upp stämningen mellan låtarna (och tårarna)!

Kalle du kan vara lugn din bil klarade sig i helskillnad på vägen hem! (körde han och frugan Elin till Grönbo) Så nu kan jag äntligen ta mig en drink! Nu åker byxorna av och den nya sommarklänningen på!

Lördagen den 7e maj

Må det bära eller brista!
Ikväll blir det massor av gott vin på Idas balkong och sen vidare ut i natten!


Fredagen den 6e maj

Igår fick kände jag plötsligt att jag började få ont i halsen. "Vad i helvete?!" tänkte jag såklart, fan det är typiskt att när man inte haft halsont på flera månader så ska jag drabbas just denna helg. Googlade (I love you google) på huskurer mot halsont och såg att man skulle ha citron i teet, så jag öppnade kylskåpet och såg att där fanns ju den där gula citronkoncentratsflaskan på hyllan! Glatt öste jag ner det i mitt te, väntade i 5 sek och såg att det vart att se ut som spyor, det till och med SMAKADE spyor.. Men mitt öga fastnade då på någonting mkt intressant, man ska ha WHISKEY i sitt te! Kom då på att jag har en flaska stå på hyllan i sovrummet! Ska smyga ner några droppar i mitt te efter att jag kört på farmor och farfar :)

Shit vad mkt text det vart kring mitt halsont?


Ikväll ska jag ha fredagsmys med pizza och Teresia. Ska såklart också säga grattis till min älskade fina Josse som blir 19 år idag :)

Ha den finaste finfredagen nu!

Torsdagen den 5e maj

"Hujeda mig sånt barn han VAR!" La la la, Emil den lille spröllans ungen, gjorde hyss :)
Jag gillar mina små timmar som jag har när jag kommer hem efter jobbet. Då jag får sätta på min musik och sen fundera ut vart denna dag ska ta mig (dock har jag oftast redan gjort det på frukosten på jobbet..) Nu vill jag bara att klockan ska bli halv fem så jag kan få träna och sen åka hem till min mama i Fornis :)

Ska skriva några rader om min bästa vän
Tack för att du bäddade min säng i morse
Tack för att du diskade
Tack för att du alltid lyssnar när jag har mina "Teresia!! Vafan ska jag göraaa :( ???!!"
Tack för att du inte springer och gömmer dig när jag är arg på datorn och kastar hårborstar omkring mig
Tack för att du alltid säger att jag är fin när jag ser ut som ett rövål
Tack för att jag alltid kan lita på dig



Ps. Ett avslut är alltid början på nått helt nytt. Tänk på det! :)


Måndagen den 2a maj

Hellooo, all you crazypants!
Resultatet av att sova med valborgsfrillan i två nätter.. Kommer nog ta med ett tag att få ut dessa tovor :) Men nu är det brådis! Ska öva sista gången med pappi klockan tre, sen åka raka vägen till g-by för att fixa till ögera!


Söndagen den 1a maj

"Jag ska följa dig genom eld och vatten, ööööööver land och haav!"
Tänk att jag fortfarande tycker att den låten är bra :)

Ligger då platt på min soffa och lyssnar på Sarek. Kollar ut på solen och känner att jag borde ligga där ute.. Men jag ska väl snart gå och möta Teresia så då får man väl i sig lite luft.

Igår var det ju Valborg. John Blund ville dock att jag skulle gå hem och lägga mig tidigt! Så jag vet inte vad klockan var med innan klockan hade slagit ett hade jag slagit igen mina ögon och somnat. Sen sov jag som en stock hela natten lång. Hade ca 5 missade samtal och 5 sms som jag inte hade hört ett ljud av. Sen sa pappa att jag tydligen fått besök inatt?

Bild på mig och Axiwaxi sen i fredags :)

RSS 2.0