Fredagen den 23e juli

Vilken fredag!
Åkte en tur till Hellefors och gick höghöjdsbanan. Jag var bäst, snabbast och vann! (typ). Var dock ingen fena på trekampen som vi hade efteråt här hemma i Fornis: jag var sämst, långsamast och förlorade! (Men det är ingenting man behöver tala högt om)
Grillade grillspett och käkade som om det vore våran sista måltid gjorde vi också! Sen har vi bara suttit och spelat gitarr och sjungit. Hur fäjnt som helst!
Dessa dagar kan man gärna få flera av :)
Tajm tu slip!
Najty

onsdagen den 13e juli

Kafferesan
Igår fick jag ett enormt sug efter en kopp kaffe. Men ensam vill man ju inte fika så jag åkte hem till Ida. Då ringer Linnea och vill även hon följa med. När vi väl står där så blir jag sugen på en miniroadtripp och säger att vi kan åka till Svalbo. Åker dit och ser att det är stängt. Typiskt! Men vi ger inte upp! Vi ringer 118100 och frågar hur länge Smultrongården påväg mot Örebro har öppet. Till klockan sex! NICE då hinner vi! Men när vi väl är påväg så kommer vi ju på att vi inte kan vägen dit. Så när vi åter igen ringer 118110 så blir han förtvivlad för att han antagligen gett fel uppgifter (sen så kom jag på att jag sagt Smultronstället ist för Smultrongården men låsades som ingenting..) men rekomenderar Café Kingsgården ist (haha liite komiskt)

Men vi fortsätter att leta och åker in på nån Loppis och får då reda på att även det hade stängt... A men vafan? Och nå bada i pölen blev det ju inte heller eftersom det började spöregna..
Så vi åker till 37:an för att inte komma hem helt tomma i magen. dock så blir jag så fast i min Sommarsviss så jag glömmer bort att dricka mitt kaffe som visar sig ha blivit fesljummet och alldeles för starkt :(

Nåja! Allt blev ju så mycket bättre på kvällen när vi + Elin, Roger och Stefan drog hem till Ida och spelade kubb och grillade (Liza var grillmaster herself) för att sen avluta med ett dopp i Aspasjön :)
Söndagen den 10e juli

Åh herregud..! Är jag verkligen hemma?
Igår var jag Lisa och Elin på PIP-festivalen i Karlskoga. Jävligt roligt! såg Mohombi, Movits, Maskinen och Håkan. Sen satt vi och hade det gött i solen på en uteservering :)

Men till det lilla problemet.. Hur skulle vi komma hem? För mig var det inga problem att sova på min älskade filt som jag hade med mig. Men de andra ville hem.

Om jag ska sumera det hela så gick det väl ungefär såhär:
Ringer alla vi kan komma på
Får sms av Johan att han och Mattias tar en taxi TILL Karlskoga klockan två på natten (det där med att vi skulle hem tänkte de inte riktigt på)
De hoppar av taxin och sen har vi två till att försöka hitta skjuts hem till.
Vi ringer varje taxibolag som finns men ingen vill köra hem oss (inte ens när Mattias erbjuder kropp och själ)
Vi vandrar runt i Karlskoga och försöker komma på hur vi ska fördriva tiden till halv åtta då bussen går hem
Men tillslut så är det en så snäll taxikille som kör hem oss. Om vi hade stannat kvar där vi var från början och hade hittat han på en gång så hade jag inte behövt komma hem halv åtta i morse..

MEN fan det var värt varje penning för kul hade vi! :)Lördagen den 2a juli

Lördag och man ska väl vara taggad på nå kul? Men nää, vet inte vad det är men det har kännts "pööh" om allt hela veckan.. Känner mig lixom lite grå. Inte ledsen men inte superglad heller. Jag vill att systrami ska komma hem nu!

Igår efter bion (som var så jävla bra) så satte jag mig på altanen till rosa kesohuset med kogänget. Efter ganska mycket tjat fick jag med mig alla att bada (klockan vart väl halv två men bättre sent än aldrig) :)

Haha när jag skulle åka hem från sommarstugan idag så fick jag syn på nått som fladdrade under vindrutetorkaren. Stannade till och såg att det var en liten fågelunge som måste ha kraschlandat. Jag vet att man egentligen inte ska ta i fågelungar men på motorhuven kunde den ju inte sitta? Så jag fick köra tillbaka den och satte med sorg i hjärtat ner den på en sten, och körde därifrån när den satt och skrek. :(

Stackarn höll i sig i ca en kilometer haha..

Nej nu får jag fan rycka upp mig! för snart kommer Ida och då får man stryk om man inte är glad :)RSS 2.0