Bilds - 28e februari

Bilder sen förfesten hos Micrus:















Sen var det dags att sova :)


Söndag - 28e februari

Blöhö har sådär skittråkigt som man har ibland. Ikväll åker jag hem till Fornaboda. mmh. Cissi drar till Kalmar och jag får inte se henne på ett par dagar. Hoppas du får det ruuligt!
Krogen i fredags var kul! Det är alltid kul med mina vänner :D ni får en stjärna * . Och igår körde jag på john och låg hemma som en dö sill. Det var skönt
Idag var vi i Vedevåg och firade farfar på 81årsdagen. Farmor gör alltid den godaste maten <3 Eftersom jag inte har den bästa kontakten med min morfar så är det så himla skönt att kunna åka hem till farmor och farfar. Dom har verkligen gjort min barndom till något aldeles extra :)

I morgon är det mars och det är ett tecken på att det börjar bli vår!


"Bli ´ntä purk´n för dä nu" -

Gött med ett långt spörtlov! Jag ska nog försöka göra så lite som möjligt.
I fredags gjorde jag min första fyllekörning på folk. Jag och teresia satt i bilen i 6 timmar, det var lite tröttsamt. hehe. Men ganska kul med :)
I löurdags var vi hemma hoos Thur. Jag, T, T och Coj. mmhjoooru.

Ikväll kommer Cissi hit och sover, tycker att det är på tiden det :)

hoppas inte att det blir som det alltid blir nuu


KÖRKORT - 17 februari

Fyfan vad fint med körkort och bil! Har man inte världens bästa pappa som har fixat en bil som jag och Linnie kan få köra med? :) Jag måste nog erkänna att jag är riktigt stolt över migsjälv att jag klarade av både kör och skriv testet på FÖRSTA försöket. Japp jag tänker faktiskt skryta lite.

Nu ligger jag i Teresias soffa och känner mig mätt och belåten med chips och mat i magen, Ikväll ska vi kika på "det regnar köttbullar".

Ps. Tveka inte och ringa efter skjuts nu :D
HejHopp!

Closer - 16e februari

Åååh vad jag älskar när man får den där härliga känslan av vissa låtar. Dom fyller typ upp hela kroppen och man ja jag vet inte vad man vill göra. Detta är en av alla dessa låtar:



PsDsKsLS Grattis Nicole på 21 års dagen! :) Och grattis på semeldagen. mh gott


Babooo - 13e februari

Stokholmshelgen vart verkligen lyckad :) Vi drog och handlade när vi kom fram, sen lagade Ringvall ihop en god middag med fläskfilé. Yumm! Efter det stack vi till en förfest och sedan vidare till Stureplan. Vi gick in på nån klubb och dansade rövarna av oss ett par timmar. Kl 1.00 bestämmer vi oss för att dra hem på efterfest. Tillslut gick alla och la sig och jag satt uppe och snackade med världens gladaste kille haha. Ungrfäg kl 7.00 på morgonen så kröp jag ner brevid Teresia och vaknade av att pappi ringde 11.30.

Nu är jag hemma och tror att det blir hemmamys ikväll :)
Hoppas att Maskinen var skitbra!


Frisk - 11e fabruari

Jombalaajaaa
Jag vart frisk som jag sa, bacilluskerna vågade inte stanna kvar efter min stränga övertalning.
Jag är borta två dagar från skolan och får reda på att jag har två prov i morgon och ska läsa dikt på tala och framträda (y)
I morgon drar jag och Teresia till Sthlm och festar lite med Tommie och kompani.


En sjukis - 10e februari

Ja en sjukis är verkligen vad jag är, började igår kväll med att jag kännde mig lite trött och mådde lite illa, så jag kröp i säng, med kunde inte somna, så tre timmar senare kl två fick jag rusa till badrummet och spy en hel del. Fattar inte vad det är som gjort mig sjuk, men jag måste bli frisk, så är det bara!! Jag och T ska ju till Sthlm på fredag :/

Krya på mig
tacktack!



Antiklimax - 8e februari

Oåh, var på handbollsmatchen idag, fan vilket antiklimax! Vi som trodde vi hade det, då kommer Hammarby och gör det avgörande målet på slutsignalen. Trodde att sånt bara hände på film?!

Idag känner jag mig riktigt ensam, saknar att ha nån faktiskt, eller saknar nån att tycka om rättare sagt..
Böhöböhö


How do you do? - 7e februari

How do you do??
Igår var Linnie och jag hos Emil i Frövi. Det vart inge NHL som jag ville, utan vi kollade på melodifestivalen ist. Det känns som att man har hört alla dom låtarna förut, men det är ändå fortfarande lite kul att kolla på :)
Jag vart kär i en liiiiiten vit mus som jag tog hand om hela kvällen och gav mat på morgonen, sen gav jag den till Linnie när jag skulle gå på toa, och när jag kom tillbaka hade de slängt in den i buren till Albert  (en stor ödla) och han slukade den utan tanke :/
Ikväll ska jag hem till min kära papppaa.  

Sitter och lyssnar på lite Roxettelåtar:





Rock ´n Semla - 5e februari

Igår var det party i rockens tecken. Det var ett bra drag med bra band (pappas bandmeldemmar ;) Det var ju otroligt mkt folk där ett tag, fast då trivs jag som fisken i vattnet. Det är sådan härlig kännsla när det är ett rejält TRYCK! Fick endel saker uträtt med. Men ikväll blir det bara att vara hemma i Fornis med familjen. Riktigt fredagsmys ska det bli.
Efter skolan drog jag Nikki, A-L och Frida och käkade en semla. Cippan kom förbi och bjöd på skratt :*

Nu ska jag ringa T och se hur hon mår efter gårdagen. Riktigt dåligt tror jag :D


Rock ´n Rull - 4e februari

MMh soppa! NAT. Vi har ingen mat hemma (pappa sthlm) så det får bli vad man hittar :) SKa snart börja göra mig i ordning och leta reda på den där förbannade bandanan. Ikväll ska jag spöka ut mig, det är ju det som är roligast med studentfester, att alla får överdriva och se ut som dom vill :)
Vidare rakt över gatan till A-L och föra med mina klassisa mfl

Äntligen är du hemma MIN Teresia vad jag saknat dig! <3
Dig med Juhanna!

Sång och Dans - 2a januari

Nu har jag varit hemma hos Nicole sen vi slutade. Vi har lagat mat (såjeflegött) och varit ute en sväng. Sen har vi sjungit  halsarna av oss  till enmiljon olika låtar. Allt från Hallelujah till Aladdin :D Haha sen har vi smällt i oss chips, men det har vi nog redan dansat av oss. Så jädra kul  att umgås med Nikki, vi är som vi är 10 år igen och bara garvar :D Men vi kan alltid prata om allt med :)

Snart ska vi se på PH-finlen.
PÖSS


RSS 2.0