Long road to ruin - 25e april


Sol - 24e maj

Vilken bra dag!
Till skillnad från alla andra dagar så gick jag inte och la mig när jag kom hem. Man får så mycket mer energi när solen glimtar fram. Så när pöjkvänna vaknat åkte vi till mor hans och fick i oss en riktig lysmåltid. Lax i gratäng med vitvinssås, räkor och rom var allt annat än nudlarna jag proppat i mig dagen innan!

Sen drog vi med och BäÄnny och Linnie och gick en promenix runt sjön. Hittade en liten ödla som vi tog familjekort med och som vi sen råkade tappa, men som tur var dog den inte :)

Nu vill jag krypa ner under täcket med en kopp varm oboy!

PusÅhäJ


Bruises - 23e april

Dagens Liza:
Märkte när jag gått hem från gymmet att min nyckelknippa ligger kvar inne i gymmet. Får gå tillbaka och stå ute i regnet och vänta på att en vänlig själ snart skulle komma ut så jag kunde få smita in!
Man kan ju få ut roligare saker av en måndag :)
Drop the world - 22a aprilI got ice in my veins
blood in my eyes
hate in my heart
love in my mind

<3

NRJ - 10e april

Ja idag har jag energi som aldrig förr!
Skulle ha varit duktig husfru och lagat mat idag, men sen så kom jag på att det aldrig finns tid till det, så efter att besviket kollat i skåpet och inte hittat några nudels så fick det bli e macka :)
Kanske finns det lite tid på torsdag att slänga ihop en enkel måltid?

Nu är mamma här när som helst och hon måste ju utfodras med kaffe och kaka! Sen ska ho, ja å systrami skrika halsarna av oss på en handbollsmatch!Hahah det här bilden får mig alltid så glad. Det var från när jag fyllde. Ser ut som att jag gått upp 30kilo typ. (Y)

RSS 2.0