19e mars - Oh Mama

När man har tappat bort kameran är det inte så lätt att lägga upp nya bilder.. (Antagligen så ligger den under nån byrå eller säng, men det är ju så fasligt jobbigt att böja sig ner..)

Det börjar dra ihop sig mot Åre! Man skulle kanske tvätta nått plagg så man inte luktar sur apa hela resan? Kanske? Kanske inte? Will see! Men jag måste ju hitta kameran innan vi far! Nej nu blev det jobbigt...

Får la slänga in ett par bildz från Sälenresan över nyår ist!14e mars - Hoppla

Åkte till Fornis där det alltid händer massa bus
Kanske inte världens snyggaste kläder
Kanske inte världens snyggaste skor
Kanske inte världens snyggaste fejs
Men snygg sol!
Och nytt hår
Kössmä

13e mars - Bad girls

Åh, jag är så trött att jag kommer somna vilken sekund som helst. Men får inte sova för länge för jag ska till min kära mor klockan fem och laga mat. Har inte träffat henne på ett tag så det ser jag fram imot. Så matlagning, mys och säkert någon sång är vad jag ska pyssla med denna fina tisdag innan jag åker till G-by och sover :)


Mamimu och världens bästa kisse <3


12e mars - Fight for this love

Fick mig en första titt på hur lägenheten kommer att se ut idag. Tror att det kommer bli PRECIS hur bra som helst Nu är jag riktigt pirrig inför flytten. Endast en helg kvar i denna mörka lilla lägenhet, för nästa helg åker vi till Åre! :)
.
Tänk hur bra man kan må av lite sol med? WUNDERFULL <3


11e mars - sen en tid tillbaka

Hej fina söööömndag!


9e mars - Fever

Ikväll ska det ut och rumlas runt! Får se om det blir Indäbäää eller Örebruu!Såååååäre
Pusss
7e mars - They don't care about us

Michael Jackson, vilken snubbe! Tar sig fram som en elektrisk ål på scenen. Tänk om man kunde sånna moves, vad man skulle impa på dansgolvet!
.
Ikväll har Liinnie varit här, vilket alltid är mysigt <3 Jag var så hungrig efter att jag och mami tränat så jag och systrami drog ner till Hemköp och gjorde riktigt god lax i ugn!
Det var ungefär vad denna kväll hade att erbjuda. Sen får man ju besök inatt och det är alltid extra kul!
7e mars - Gemma Barker

Igår hörde jag om en ganska så udda händelse i sydöstra England 2009.

Nu har Gemma Barker, 20, dömts till 2,5 års fängelse för att hon duperade och sexutnyttjade sina väninnor.
– Ingen kan förstå hur det känns att få reda på att personen man älskar och vill vara tillsammans med resten av livet inte är riktig, sa en av flickorna under rättegången i Guildford i sydöstra England.
Under rättegången kom det fram att en av flickorna blev dumpad – för att sedan få tröst av en annan ”pojke” – ännu ett av Barkers alter egon, skriver Daily Mail.
Med hjälp av säckiga kläder, hatt och förställd röst lurade hon inte bara flickorna, utan även deras föräldrar – och till och med polisen.
Dubbelspelet pågick i ett halvårs tid från slutet av 2009 till mitten av 2010. När härvan började nystas upp och polisen förhörde en av ”pojkarna” sa ”han” att ”han” hade ett alibi – ”han” hade varit med Gemma Barker.
Barker dömdes även för att ha försökt lura till sig pengar genom att hävda att ett av hennes alter egon hade gett sig på henne.Taget från Metro.se

Konstigt hur man inte kan känna igen sin bästa vän om man blir tillsammans med "henne". Men det är väl inte allt man ska förstå här i livet? :)

6e mars - runaway

Vid lunch skickade Ida sms och frågade om vi skulle gå ut och gå på eftermiddagen. Givetvis kunde man inte tacka nej till det när sola stod högt i skyn (även om det var rätt kallt.)
Och har man varit duktig så ska man ha belöning! Vilket resulterade i en trip till Mackedonken (Jaa, Max är godare men behövde lite variation). Vi lyssnade på Groove coverage och sittdansade hela vägen mellan Örebro och Lindesberg.Groove coverage = högstadiet och EPA-traktortider (Y)

Gute nacht som de skulle ha sagt!5e mars - Ni**as in Paris

Varför känner man sig så cooool när man lyssnar på Jay-Z?
Och Varför har inte JAG biljetter till deras konsert här i Sverige? Det är ju ändå bara jag som hoppar runt som en galning när han spelas på kerogen.....!

Har världens bästa (enda) syster hos mig. Målar näjlsen och annat trevlig.
Vi slängde ihop en kycklinggryta efter Zumban som smakade ingenting + stark.. Göttans!

<3

4e mars - pizzabuk

Nu är vi hemma igen. Resan hem gick fort (pappa har ju kört den ett antal gånger..)
När jag kom fram igår gick vi runt och shoppade. Fick med mig en Cheap monday tischa, ett par klackskor och en Zipperall med mig hem. Jag är duktig jag!

Sen var det middag och Linnie och jag gjorde oss redo för utgång. Var ute och dansade i våra nya skor hela natten (aj..) och var väl hemma runt 4 i morse. Sen ropar pappa upp oss klockan åtta pigg och gla'!Nu ska vi fylla våra skrikande magar med pizza!

3e mars - Dry my soul

Igår hade vi stormöte med jobbet på Lindesberg Arena. Mötet borjade klockan 8.15 och klockan 8.00 slår jag upp ögonen i Gusselby. Med PANIK och ett antal svordomar kastar jag mig iväg mot city.
Det var en kvinna där som pratade om hälsa och hur man ska må bra. Vart riktigt inspirerad att ta hand om kröppen min lite bättre. Ska iaf börja tugga maten 30 ggr innan jag sväljer den ;)


heta bruds på möte


Ida tipsade om Serious Sallyjeans som jag nu tänker gifta mig med
Nu kommer Jonte och kör mig till bussen i Örebro som ska ta mig till Sthlm.
Haaaj Svajss

1a mars - Grattis farfar

Aloha!
Nu ruskar jag liv i de gamla skrivarfingrarna igen. Kanske var det det fina vårvädret eller det goda humöret som kickade igång lusten igen?

Farfar fyller ju år idag med. Vi var där i helgen och när han såg Linnies och mitt fina paket så sa han "jaha det där är ju en bok, det har jag ju redan massa..!" haha, hoppas att jag har kvar min humor när jag är 83!

Träning med mammsen och serietittande hos Ida står på schemat denna torsdag!


En solig dag på jobbet. Heta byxor som jag gärna ville ha med mig hem!

RSS 2.0