Onsdagen den 22 december

Ohoooj vad jag har haft för mig mkt igår och idag
Kolla bara:


Pappa och Linnie var hemma <3 (okej det var inte igår)


Vann som sagt storkovan på triss!


Mys framför brasan. Ps, har jävligt snyggt hål i strumpiz


Mr Putte kom förbi med en klappisch till mig. Det var ett Drick Fia med knuff :D Aldrig haft det, kuul!! Tack min fina vehn :)


Gjort makeover på mammimuu


En ny yngre sida av skönhten själv ;)


Hämtade en gräään i sommarstugan


Nu sitter vi här, jag mickis och elin, och ingen orkar sätta upp ljusen i granen, så den får duga utan :) Nu ska vi göra lite glögg och käka upp de sista lussebullarna.
<3Tisdagen den 21a december

Befinner mig nedsjunken i Mickis soffa! Det var ju så in i helvete kallt ute så vi sprang sista biten hit. Vi var ute och handlade de sista julklapparna, så nu är det klart :) Jag älskar att köpa julklappar till mina nära och kära, det är så mkt roligare att ge än att få. Hade jag råd så skulle jag köpa hur många som helst :D
Jag vill ha en granjävel i lägenheten men eftersom jag typ inte ens klarar av att få en en kaktus att överleva i två veckor så vet jag inte om det är en så bra idé. Men kanske ska plocka lite granris och lägga i fönstret så man får lukten av jul iaf.

Fick en lite försenad födelsedagspresent av Josse idag. En biobiljett (vem ska jag gå med då..?), en marabou och en trisslott som jag vann hela 50 SPENAR på! Herregud nu måste jag bestämma om jag ska ta en ny lott och kanske bli miljonär eller ta de penagr jag fick.

Nu ska vi sätta på en julfilm så vi får in julkänslan riktigt. Det är ju bara 3 dagar kvar nu!!

Hööööjj!

Onsdagen den 15e december

Goooood Moorgoon!!!
Klockan är nio på morgonen och jag är pigg som en nötkärna! (Eller är det kanske frisk man är? då är jag det med isf!)
När jag såg att jobbet inte ringt mig i morse och jag förstod att jag skulle bli ledig vart jag så uppbusad att jag inte kunde ligga kvar och dra mig! Detta innebar ju så mkt jag kunde göra av den här dagen:
Ligga och glo på tv nån dryg timme
Äta frukost med Mickan och ett yogapass efter det
Åka till Örebro och köpa mig en ny fläshig mobiltelefon! (det är med sorg i hjärtat jag ska slänga min So.Er K810i i väggen.. Du har varit en underbar vän men nu orkar jag bara inte med dig längre. RIP <3)
Kolla på julkalendern halv sex på torget. Spännande!
Middag med min maama och min schwester
Handboll på arenan. Må' ni springa bena' av er pöjkvaskera!!

Känner redna nu, om man räknar bort blodet som sprutar från min näsa, att det kommer bli en underbar dag!
Fredagen den 10e december

Min dag började bra! Eller natt rättare sagt. Jag brukar ofta vakna i panik när jag ska jobba, för att jag tror att jag försovit mig, men sen somnar jag om igen. Men nu börjar det gå liite för långt: jag vaknar och tror att klockan är sex, får panik och kastar mig upp ur sängen och springer till köket samtidigt som jag säger "nej, nej, nej, nej, neej..!" hög för mig själv. Sen ställer jag mig och kollar på klockan ett tag och ser att den bara är kvart över två på natten... Lucky me (Y)
Sen när jag väl ska gå upp och åka iväg så hittar jag inte mina bilnycklar. Så jag får panik och börjar springa till jobbet för att jag inte vill komma allt för sent. Men jag ringen Lisa (vår produktionschef) och hon är snäll och hämtar en utmattad Liza vid västerplan.
(Teresia hittar senare min bilnyckel i min sko... jag förstår mig inte riktigt på mig själv?)

Nu ligger min lilla korv, mitt hjärta, min kviga, och sover så sött. Bestämde mig för att gå på festen nykter ikväll och se på fan, jag hade nästan  lika kul som jag brukar. Plus att man vaknar pigg och fräsch i morgon. Då är det dags att hämta badtunnan :)

Otroligt bra cover
good najty

Torsdagen den 9e december

Köpte en liten födelsedagspresent till mig själv:


P
U
S
S

Onsdagen den 8e december

Vinter <3 jag må' hata't i februari men jag må' älskar't i december!
Tog mig en kopp te och kollade igenom de första avsnitten på julkalendern på datorn. Jag kan tänka mig att mina barnbarn säger till mig "vaddå tv? vad är det? Så du menar att ni var tvunga att vänta tills ett program skulle börja ist för att titta när ni vill på datorn?!". Aja nog om framtiden, man har väl inte riktigt samma humor som när man var liten, men vet vet, en knutta potential har årets julkalender kanske ändå..?

Igår fick jag smaka sushi för första gången (som jag kommer ihåg iaf) gjort av Mattias och Elin. Det var en liten hejdå-middag i Mattias ära eftersom han drar till Indien i två månader nu. Jag är rädd att Google kommer bli överbelastat av mina konstiga frågor nu när han är borta haha.. Även om jag hatar wasabi så var det andra jävligt gott!

Ikväll jag ska åka hem till Fornbohyttan, mammi och jag ska baka lussebullar och pepparkakor och lyssna på julmusik. Det ska bli sketa mysigt.


Fredagen den 3e december

Är det bara jag eller är det inte fredag och måndag HELA tiden?
Lyssnar på "you'll be in my heart" och tänker på när jag och Linnie sjöng den på pappas och Helens bröllop, det var fint, vissa grina, kul.

Efter jobbet sprang jag upp och väckte mickis och vi hade ett yogapass ihop, det var första gången jag provade på det. Man kunde ju inte göra annan än skratta när hon och jag, lika oviga, står och försöker göra "hunden" eller "grodan" båda två skitkoncentrerade och sprängröda i anskiktet. Men övning ger färdighet så vi kommer inte ge upp i första taget!

Mammsen kom förbi på en köpp kaffe nyss, hon hade med sig en inflytningspresent (flyttade ju bara in för ca en och en halv månad sen, men bättre sent än aldrig!) som bestod av en påse räkor. Den ska jag lyxa till det med ikväll med ett glas gott vitt vin :) tack mammi

I morgon är det julkalas
Kööössss

Torsdagen den 2a december

Min mysmånad är härmed invigd!
Jag har sedan länge planerat att ha december som min lilla grottmånad, att jag bara ska ligga i min lya och mysa! Mitt första försök började idag med attt jag fortfarande ligger i sången och drar mig (kl 11.40) men känner att jag redan börjar få lite smått panik över det så vi får se hur jag kommer lyckas.

Igår var det lite julbak inför vår julfest på lördag. Vi gjorde knäck och köttbullar! Alla är så extremt taggade på festen nu så jag hoppas att det inte spårar :D

Nu ska jag strax gå upp till övervåningen (Mickis place) och försöka mig på yoga för första gången. Kan se det framför mig: jag, stel som en pinne har knycklat ihop mig till en boll och måste skrika på hjälp..?
Skriver väl om jag hamnar på akuten

RSS 2.0