Måndagen den 31a januari

Varför ska alla sidor utom just family guy sidan funka för? (jag är så lycklig att jag äntligen lärt mig stava till family, har aldrig lyckats pränta in i skallen att det iiiinte ska finnas nått e i det ordet.)
Konstigt att jag ibland vill göra 2 inlägg / dag och sen inte känner för att göra det på flera veckor. Jag tänker lixom att det inte finns så stor mening med det? Men nu ligger jag ju här i soffan iaf och knappar ner några rader.

Jag kan ju tex skriva om mitt nya jobb som jag trivs väldigt bra med. Är vikarie på BKT. Skönt jobb där man får röra mycket på sig och stressa i sin egen takt som jag så snittsigt kom att kalla det i morse. Hade inte med mig nån mat så jag drack två koppar kaffe och åt en liten bit mörkchoklad till lunch. Jag viste ju att jag skulle åka till farmor och farfar och käka klockan fem. Farmor kan alltid laga så god mat. Och även om farfar satt om pratade detaljerat om sin operation (om hur de skrapa och skrapa och det blödde och de brände..) så gick köttfärsgrytan ner utan problem.

Teresia och jag hade tänkt att åka upp till Stockholm i helgen, men idag kom jag på det smarta ideén att åka på kryssning ist vilket hon glatt nappade på :)

Ska även lägga in några bilder sen resan upp till Nörge:
såååå där
hajdo

Onsdagen den 19e januari

Tantrum to blind. De är det den där nya gruppen som hela tiden spelas på MTv. Eller iaf 4 sekunder av låten. Som jag först tyckte verkade tråkig och dålig men sen när man tvingas lyssna på en låt 100ggr så börjar man rycka med lite. Sååå jag vart såklart tvungen att lyssna på hela låten på youtube (har nån någonsin sagt vilken bra sida youtube är? haha massor av kärlek till dig som skapade det.) Den är inte så pjåkig faktiskt.

Var helt hunda på att jag skulle få jobba dag så när jag vaknade åtta och såg att jag inte alls var på jobbet (i mina heta kläder) utan låg i min säng så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp. Käkade en mysig liten frukost framför tvn.
Nu är klockan starx efter elva och jag hade hoppats att lilla söta fröken lisa hade svarat på mitt sms så jag hade fått en promenadkompis här på förmiddagen, men ICKE! Sätter i mina hörlurar och drar ut själv ist. 

Varför går det BARA Rihanna nu för? Aja det gör inget, du ä bra. Men nu måste jag ju sitta kvar och glo på varenda video innan jag kan gå ut... Typiskt!

Jag älskar musik
Jag älskar musikvideor
Jag älska radio

<3
Söndagen den 16e januari

Tråkiga söndag. Det finns inte så mkt att göra när inte mickis är hemma. Vill att hon ska komma hem NU så jag kan få tag i min godispåsa som ligger inlåst hemma hos henne. Jag kan höra hur den ligger och skriker efter mig :( Vaknade med ett otroligt sötsug och har rotat upp ett gamalt "ballerina kladdkaka" paket och proppat i mig t.o.m. Vaknade även med en annan överraskning: I stället för två ögon så hade jag ett öga och en boll. Det var kanske inte det snyggaste jag sett i hela mitt liv ;s

Nu ska jag slå på en film!
hejpa

Lördagen den 8e januari

Gud vilken skön lördag jag haft. Varit i Fornis och grillat korv ute på gården, Jonte hade tänt marshaller längs en gång. Han kan få till det han!
Sen varit hem igen och packat, drar ju iväg mot Ljordal i morgon och blir borta en vecka. Jag och sex killar som jag inte känner i en stuga mitt ute i skogen i en vecka, haha det här kan sluta exakt hur som helst. Men det gäller väl att vara spontan när man kan?
Nu har vi precis ätit en finfin måltid ihop familjen och jag, sen spelat "helt överens". Nu ska vi krypa ner i soffan och kolla på en romantisk komedi ihop. Vem vet det kanske är sista gången jag får se dom? ha..haa...

Torsdagen den 6e januari

Snökaos! Men det har jag faktiskt inga som helst problem med. Så länge det inte är 25 minus så får det vara så mkt snö det vill! Ser inte ett skit av vad jag skriver, provar de nya bruna linserna jag fick igår..
Gjorde nyss en fattigmansmiddag = Pitt-i-panna. Det kan vara bland det tråkigaste man kan käka men faktiskt inte alls så tokigt om man tänker efter :)

Nu ska jag och Mickan försöka komma på nåt att göra. Gav precis som förslag att vi kunde panta mina tomflaskor och sen köpa nåt gott för pengarna, hon nappade på betet, nu behöver jag inte stå där och panta själv. Fattar inte varför jag tycker att det är lite pinsamt att göra det. Det är som Elin brukar säga: det är ju skitbra, man får pengar för ingenting, och det är ju sant i och för sig?.

I morgon ska jag förvandlas till partypochahontas!nya fina <3

Tisdagen den 4e januari

Har dragit på mig en förkyldning såhär mitt i vintern. Det kan man bara bota med honungsmjölk. Det har alltid gjort susen för mig, plus att det är göött!
Recept:
Varm mjölk
Honung
Krossad halstablett


Igår åkte min finaste syster hem igen :( Kommer sakna dig mer denna gång vet jag.
Du är ju den bästa, och fanns inte du så skulle det fan inte finnas nån jag!
Jag älskar dig <3Måndagen den 3e januari

åååh ögat är trött, ögat vill skrumpla ihop sig, ögat vill rulla upp på kudden och lägga sig. Men det ska det ICKE få göra! Det ska rulla upp till Linnie på Haga och mosa i sig godis och kolla på film :) Hon lämnar ju Lindes place i morgon :(

Ida och jag var iväg till örebro en sväng, var inte riktigt på schoppinghumör med fick iaf med mig en ny snowboard hem, behövde verkligen en så jag är jävligt nöjd :D


Götteligöööött nytt ååååår!!

RSS 2.0