She's got you high - torsdag 29e april

She's got you high and you don't even know yet. lalallaa
Avklarat massa prov och en inlämning idag i skolan. Något som jag och Axi kommer få sämst på haha. För vi var verkligen sämst! men men. Sola är avklarat och min 20 min promenad. räknade ut att jag gått 120 min denna vecka. Det är inte så himla illa faktiskt. Fatta om jag orkar hålla på såhär ett tag, då blir det några minuter!
Jag vill göra något men samtidigt inte. Jag tror att jag vill göra nått bara för att solen sticker fram och man får skuldkännslor när man sitter inne ;o Eller så är det för att jag vill att det ska bli fredag och Valborg! Jag och Teresia ska göra sura drinkar med lime och citron. Yummie. Längesen jag såg henne btw, nu får du sluta vara sjuk T!


Här ska liza sova


500 days of Summer - 28e april

Hej hej hallåå
Hehe det var intressant att ha värderingsövningar i tisdags morse, vi fick bland annat veta att om man sitter och röker vattenpipa i ca 1-1,5 timme så får man i sig hela 100 cigaretter, nått jag inte hade en aning om.
Så vad har jag annars pysslat med sen igår då? mjaa.. jag var ute och gick med mami och syster i en halvtimme. Gäller att hålla i det här med promenaderna nu! Sen vid halv nio tio typ drog jag hem till Mr Christiano och fick mig en fika och kollade på 500 days of Summer. Sen somnade jag där och åkte hem och käkade frukost i morse. Kom då på att vi hade prov. Jag hade inte ens öppnat boken men det gick riktigt bra ändå.

Nu borde jag gå ut och gå, och jag borde plugga tills proven i morgon och jag borde så himla mycket. man jag tror inte att jag orkar det. Nej jag går upp och lägger mig i sängen och kollar på film istället. Det har jag inte gjort på år och dar. Men SEN blir det promenix!

Ajj Ajj kapten!


Wåterpajp - 26e april

Idag drog vi hem till Ann-Louise efter skolan. Vi vart lite sugna på wåterpajp så vi drog fram A-Ls blåa fina sak och satt på balkongen ett tag. Drack lite te och mös med :)
När jag kom hem tog jag en promenad och tog tid på hur långt jag måste gå för att få mig en 20minutrare varje dag. Gjorde ett fint streck i marken där den exakta tiden var när jag skulle vända (ibland är det bra att bo på landen så man har grusvägar.) hoppas det är kvar i morgon för nu ska jag ut och gå varje dag!
Gjorde pannkaka till hela familjen med. Mitt "hemliga recept" som tycktes uppskattas mycket.Åh vad fint mitt hus står å skiner i bakgrunden <3 nat...


Tjolaaa - 24e april

I brist på fantasi att komma på något att göra så drog jag hem till mamma för att hälsa på. men här var ju ingen heller hemma.. Och hungrig som tusan är jag med!
Igår var vi på förfest hos Elin Källström, sen skulle vi dra ut på Bistro men jag kännde mig så himla otaggad så jag drog hem och satt och tjolade med John och Fredric i nån timme.

Nu vill jag bara åka utomlands :) Hoppas verkligen att det blir av i maj nu som tänkt! Kommer bli så hilma kul.
Jag vill bli brun
nu ska jag sola
och laga mat
samtidigt


Ledig - 22 april

Igår var jag ledig och då får man passa på att göra lite saker.
Jag vaknade och började tvätta, sen kom Teresia runt tolv. Då drog jag och pappi till hotellet och hämtade matlådor som alla delade på, det räckte och blev över kan man lugnt säga!
Efter det tillbringade vi halva eftermiddagen till att färga T's hår. Schniggt blev det, bra är jag ;)
Vi tog en promenad på stan och passade på att gå förbi på Kingsgården, där var Gunilla så snäll att vi fick med oss två jättegoda mackor hem. Måste provas! 
 Sen kollade vi på Jersy Shore och jag fick panik av att jag var så blek så vi var tvungna att gå och sola, inte gjort det på lääänge. Ann-Louise fick bli med på ett hörn där också. 

Och efter att ha gjort så mycket "nytta" denna dag´ var vi lite små sega. Joel och Henke kom över och kollade på Herkules och sen hoppade vi i säng :) 

Idag är det skola hela lååånga dagen (Y)


One day at the time - 13e april

Sitter på mitt fetä arslää i skolan (hehe kuul) alla varkar vara stressade för att hinna med alla nationella prov och alla de valiga proven. Men jag bestämde mig igår för att inte ta det så allvarligt, och göra så gott jag kan och vara nöjd med det. För nu är det inte långt kvar till vi tar studenten! 

I eftermiddag kommer Teresiaaa hem till mig. vi ska väl försöka vara lite hurtiga och gå runt byn. 

Jag vill att det ska bli sommar nunununu, kommer lätt bli bland de roligaste sommrarna, det känner jag på mig.


Långfredagen - 2a april

GO' MORGON / GLA' PÅSK

Nuuu äre ju vår kan man säga. Fan va fint!
Sitter här i min gula fula morgonrock och väntar på att jag ska ta till mig örken att dra ut och springa.. Ikväll missar jag påskmiddagen de ska ha här hemma :( Alla dessa ägghalver som är så guuua! Men jag får ju göra nått roligt jag med. Nämligen krogen och Strömpis.

Hare göötttt 


RSS 2.0