Torsdagen den 31 mars

Baby you're blind, if you just can't feel it
Sitter och slevar i mig gröt
Fan vad gott det är med gröt!


Får se om lilla Joelboel kommer förbi på en köpp käffe ikväll kanske. Vore trevlans!
I möra ska BKT ha stormöte på Sandströms. Alla städtanter kommer flyga runt på massa nya städmaskiner i hallen som yra höns (iaf som jag har föreställt mig) och vi nya ska ställa oss upp för alla 65 personer och säga "hej jag heter Liza och jag gillar..... katter?" eller nå liknande.. Freddan var inte sjuk i morgon för tusan!




Tisdagen den 29e mars

Försöker hitta nån form av motivation till att plugga på högskoleprovet.. Det är ju på lördag och jag vet att jag borde börja öva nu. Det skulle jag ha gjort för en månad sen. Men på något vis så har jag skjutit upp det en dag i taget och nu står jag här, oförberedd med 4 dagar tillgodo.. Herregud vad hände med min självdisciplin när det gäller att plugga? (okeeej jag kanske aldrig har haft nån..!) Och inte nog med det så ska vi ju fira denna lilla Matilda på fredag. Sist jag gjorde högskoleprovet var dagen efter en utekväll och då tänkte jag "aldrig mer..!" så funderar på hur jag ska lösa denna situation. Jag menar: att gå hem tidigast av alla en kväll har ju aldrig vart min starka sida.

Och till råga på det så har jag gått och blivit kär i nån jag aldrig kommer att få, Eskil:

Eskil är trött


Eskil är söt


Eskil och jag har blå ögon


Aja nu är det kanske så att Eskil är en tjej. Men jag är iaf kär i det lilla knytet!


Måndagen den 28e mars

Seize the day!

Idag gjorde jag mitt första försök till en storhandling. Jag vart helt ivrig och slängde i risgrynsgröt, pommes, kyckling och bacon. Sånt där bra som kan vara bra att ha i frysen när magen kurrar. Kanske inte gröten dock, skulle aldrig få ur den ur den där korvförpackningen om den var fryst!

Nu ska jag laga kycklinggryta så det ränker i fan flera månader!

Fredagen den 25e mars

FÖR DEN 25e SMÄLLER DE'!
Och så var det fredag igen! Härliga underbara fredag <3

Idag var jag glad på jobbet


Det var inte Freddan


Efter jobbet drog jag och Elin till Örebro och handlade lite gött och blandat. Då vart jag ännu gladare :)


Nu ska vi (Ejluun och Mautäijdau) glo klart på Änglagård två. Har sett ettan en gång och kommer inte ihåg nå av den, nu har det gått 20 min på den här filmen och den enda repliken jag har hört är "det har vi med!". Nu ska jag konsentrera mig lite.

HA DEN BESTE FREDA!


Torsdagen den 24e mars

That's just the way it is
Things will never be the same
Denna lilla mening får mig att tänka tillbaka på när vi skulle sluta skolan och jag tänkte att den tiden aldrig skulle komma tillbaka.

Efter att invigd min första promenad med mamma (som vi nu ska gå varje torsdagseftermiddag) tänkte jag att lite yoga kanske skulle hjälpa min mag-och ryggvärk. Men det gjorde det icke! Så efter att ha legat i fosterställning i soffan ett tag och intalat mig själv att jag INTE behövde nån choklad för att överleva så tog jag mig en lång varm dusch och nu har jag lagt mig på sängen. Lyssnar på musik som vanligt och försöker komma på ett sätt som kan få mig att bromsa tiden lite.. Kanske behöver det komma in nån ny person i mitt liv, eller så behöver jag resa härifrån ett tag?

När jag kom hem möttes jag av Mickan och Matte i dörren. De var svinglada och sa att vi skulle grilla årets första hamburgare!



"Se nöjd ut" haha tyckte han lyckades väldigt bra med det



Suuulstrålar. Jag ser ut som ett ruckel med ihopmosade blinda kinesögon. Men M är ju snygg som alltid..!

Onsdagen den 23e mars

Vilken färg har själen älskling?

05.45
Godmorgon



15.30
Godmiddag


20.00
Godkväll


22.00
Godnatt


En vanlig dag i Liza Haraldssons liv!

Tisdagen den 22a mars

Tänk att att en tisdag som denna kunde vara så härlig? :)
Känner mig glad och lite spruddlig (It's a word!)

Jobbade och drog sen hem fort som fasen och slängde mig på yogamattan. Tog mig sen en dusch och bestämde mig för att bjuda nån på lunch! Det fick bli Elin, men i sällskap av Matilda och Mickis. Sen stannade jag kvar hos Ida och drack kaffe och fikade bakom disken :)

När man ligger i sängen såhär efter en ganska hektisk dag så kan man få lust att ringa upp gamla kontakter. Ringde min underbara vän Nicole som jag inte sett sen i sommras. Jag vart så glad när jag hörde hennes röst att jag vart nära till tårar. Vi bestämde att vi skulle ses i morgon och jag längtar redan <3

Måndagen den 21a mars

Hujeda mig! Grått och blött är det ute, lika grått och blött som det känns i min hjärna.

Jag är aldrig sjuk. Så är det bara. Men nu har jag varit det två gånger i år. Eller inte helt avdäckat supersjuk (det är ett ord), men så pass att man har lite feber, fryser/svettas och det gör ont så fort man rör på sig.

I morse var jag och mitt öga inte riktigt sams.
Det började redan att rinna när jag var oberädd och låg och sov
Men jag var på't i sömnen och gned tillbaka
När jag vakna satt det ihop och ville inte öppna sig
Men jag tog i med hårdhanskarna och drog på en eyeliner rand, like nobody's business
Nu ser jag att det börjar hoppa över till det andra ögat så jag ger nog upp..

Ser lite ut som en galen ko men var ju tvungen att spärra upp ögonen så det skulle synas:


Var precis uppe hos M to the M och vart i tryckt en semla! Hon kom och väckte mig efter att ha sovit mellan ett och fyra. Pappas recept på att bli frisk är: sömn och vatten. Så skyllde på det för att hela tiden få somna om.

Tror att jag för ovanlighetens skull tänker ligga och kolla på How I met your mother tills det är dags för mig att få sova igen. Gud vilken givande måndag!

Söndagen den 20e mars

Riktigt bra helg har detta varit! Fått med alla ingredienser. Myst med Teresia, vait ute och gått med mamma, bakat kladdkaka, ätit bakadpotatis med pappsen och Mickis på Kingsgården (goood shiit) och partajat hemma hos Björn Sunner på lördagskvällen.

Var hemma och åt söndagsmiddag hos farmor och farfar idag. Ett samtal mellan f o f kan låta såhär:
Farmor lunkar iväg till vardagsrummet och mumlar:
"jahaa vad ska vi äta glassen med då.."
Farfar svarar uppstressat:
"SKED, sked, ordentliga skedar, STORA skedar, MATSKEDAR!!"
Farmor kommer sakta tillbaka med små teskedar..
Haha dom är söta.

Nu är jag precis hemkommen från min första vollybollmatch. Hade lite svårt att veta när jag skulle klappa. Det är ju inte som i handboll när man klappar när motståndarna ska försöka göra mål. Nej nu klappades det hej vilt. Vart aldrig riktigt klok på om man stressklappade eller peppklappade. Men bortsett från det så var det en riktigt rolig match som Linde vann :)


Terror och jag gjorde chokladansiktsmask:
Haha hon ser ut som en liten apa






Tack så mycket för att du gjorde mig så tjock så att jag inte kunde knäppa mina byxor när jag skulle resa mig från matchen. Det vart lite pinsamt att behöva gå med uppknäppta braller hem...

Fredagen den 18e mars

I helgen blir det stråålande sol, för det har jag beställt!
Motivationen för att lägga sig på yogamattan är sådär.. men det kommer kännas gött när det är gjort.
Denna fredag blir det freagsmys hos Terroresia. Det ska blir riktigt skönt att inte gå ut. (shit har jag blivit gammal?) Nää det är nog bara att jag har börjat känna av hur det är att vara bakis och kan inte säga att det känns lika värt att kö' en tvådagars som förr..

Idag var jag på Statsskogsskolan. Jag gick in i ett klassrum och städade det. Sen gick jag in i ett annat och tänkte "nejmen här var det ju fint :)" städade såklart det iaf men när jag stängde dörren så fick jag en sån där jobbig känsla "faasen dä ä nå som inte stäämmur!". Så jag låser upp igen och ser att klassrummet har två dörrar.. YES jag lyckades alltså städa det två gånger. Det är i sånna situationer som vissa skulle bli griniga, jag å andra sidan är så van så jag skrattar bara lite för mig själv och vandrar vidare :)



I just lööööv ma ride!
I cän ride thät thäng all day laang!
Dont you just löööv thät?!
I DO!



Torsdagen den 17e mars

10 dagar till löning! (tror jag iaf.. tjejen med sämst koll)

Efter att ha gått på jobbet mellan 6-15 så tyckte jag att det var en utmärkt idé av Ida att gå runt Aspensäng (ca 8km) Efter det kände jag för ett pass yoga och gick upp och snodde med mig Mickans matta och dvd. Så nu sitter jag här helt utmattad. Stängde av tvn och märkte att det var helt kölsvart! Lyssnar på låten som jag haft på huvet hela dagen lång. Miss Li - Cant get you off my mind, den är så härligt mörk och dyster. Hur nu det kan vara härligt? Men låten känns verkligen, man kan känna hennes desperation. Det är en duktig kvinna den där Miss liiii :) Jahaa nu kunde jag inte få in låten på bluggisch... typiskt! Men lyssna lyssna! Alla har väl nån gång kännt på det sättet?



Nää nu ska jag kila upp för trappen och gosa ner mig med mina fränds, men först: alltid en dusch, inte lukta usch när man står högt i kurs!
:)





Onsdagen den 16e mars

Uppsvälld mage, tack vare denna ljuuuva citrusfrukt! Du är så god så jag kan inte sluta mula när jag fått smaka på ditt kött <3

Inatt frös jag konstant! Vaknade hela tiden och drog på mig flera lager. Detta resulterade i att jag kännt mig sjuk och haft ont i kroppen hela dagen. Det var då jag kom på idén med apelsinerna och clementinerna! Anyway.. Efter jobbet drog jag och köpte krubb på Wok house, tog med det hem, käkade upp det, vart proppmätt och slocknade på soffan. Vaknade inte förns Josse knackade på kvart över fyra och ville komma in.

Ps. Är det idag vi kommer sätta Lindesberg på kartan? I morse hörde jag på morgonpasset i P3 att det var nån kille som ville önska låt som sa att jag skulle åka till Lindesberg med sin lastbil, sen var det nån till tjej som ringde in till Rock-klassiker och tävlade, även hon från Linde, och nu ikväll så kommer ICA-rånet vara med på Efterlyst. PLÖTSLIGT HÄNDER DET! Om inte detta kommer locka turister så säääj?!

Apelsinkonst:





Usch nu vart jag och tänka på det där obehagliga barnprogrammet där bilder på frukter klipptes ihop och vart till olika saker. Till en låt som gick "soooopooreerraaa!"

Tisdagen den 15e mars

Uuj uj, är det något som verkligen kan få en på andra tankar så är det väl en spännande handbollsmatch? Mjaa vi förlorde ju i och för sig men det var ju riktigt nära där ett tag. Kan aldrig hålla käft när det blir sådär jämnt :) Mammsen och jag gapar som om det gällde livet! Tack muuurrsi för att jag fick joina.

Inatt tänker jag inte somna i bäddsoffan som jag gjorde igår. Orkar inte med det där gatulyset som konstant brännde sig igenom mina två kuddar (som jag har i fönstret) och in i mina ögon :( Bättre att krypa ner i nybäddade sängen!


NAjtY

Knäppte på radion när jag åkte hem och hörde denna textrad strömma ut genom högtalarna. Orden fastnade lixom i hjärnan på mig
Med denna mening avslutar jag den här måndagen:


Måndagen den 14e mars

Åh så var det måndag igen! Kan väl inte säga att jag kännt mig lika posetiv som förra måndagen, men nu när det är så fint väder så börjar det vända. Fick mig en härlig promenad med Matilda när jag kom hem med, vi båda fick prata av oss rejält och det var riktigt nödvändigt och trevligt :)

Idag fick jag komma tillbaka till Kristinaskolan som jag gick på när jag var liten. Jag vart jätteförvånad när Birgitta kom fram och sa: är det Liza? Hur kunde hon känna igen mig? Jag var ju kort, hade kortklippt blont hår och hade Harry Potterbrillor på näsan. Jag säger då det. Till och med syrrans lärare Anna-Lena kom fram och kände igen mig. Crääjsy!

Var med om en riktig skräckupplevelse idag.. När vi skulle gå och käka på skolan så säger de som jag jobbar med till mig att jag skulle få sitta ENSAM vid ett bord tillsammans med barnen. JAG? Jag var ju helt skräckslagen! Skulle jag sitta där med de små barnen i 20 minuter och äta. Vad skulle jag säga? De kommer äta mig levade tänkte jag. Efter ca 2 minuter frågar ett av barnen mig "varför sitter du med armbågarna på bordet..?" Snabbt drog jag undan dom och skämdes lite. Kul att bli uppläxad av en åttaåring.. Sen försökte jag konsentrara mig att hålla armbågarna längs sidorna resten av lunchen...

Nu ser jag att det är på tiden att jag hoppar in i bilen för att åka till Masugen!

Söndagen den 13e mars

Ligger i min stora sköna säng. Den är så go å mjuk och står alltid och väntar på att jag ska krypa ner :)
Lyssnar på "new slang" och "9 crimes"och varvar ner efter den lugnaste dagen jag haft. Vaknade väl runt halv tolv och drog iväg och käkade på Palmas med Teresia och Josse. Sen drog jag och josse hem och skulle försöka kolla på film men somnade och vaknade klockan halv sex. Fick lite half panik men det var ändå så jäkla gött. Är man bakis så är man trött konstant känns det som, nu kommer jag slockna så fort jag stänger av datorn.

Gårdagen var hur bra som helst! Tack för en rolig kväll Juhan! :)




Foxy lady!


druvan











Bästa kapten Filling får avsluta!

NAjtY NAjtY
<3


Lördagen den 12 mars

Varför lär jag mig aldrig? Jag tål inte kaffe på morgonen.. Jag får så nedrans ont i magen! Men ändå så tänkte jag i morse "hmm gott med kaffe, kanske skulle prova? :)" Och nu ligger jag här med magknip.. IGEN!
Aja fick mig en fin fin frukost förutom det då. Jag drog ut och sprang och Teresia gick till Hemköp och köpte massa gott att äta:




Hade en väldigt mysig fredagskväll igår med mina närmaste bruds.

Några kört sen igår rullar in här nere rååå:





åh <3





Har jag inte de finaste vännerna så säääj?

Ikväll ska jag göra några shyssta piruetter på maskeraden ;)

Fredagen den 11 mars

Dub i dub i dub dup duuup!
Ikväll vrider vi tiden tillbax till 90-talet. Jag styr pyamasparty (får se hur många som kommer säga "jag hade ingen pyamas, men jag tog mysbyxor :)") haha aja jag ska iaf gå all in med rutiga pyamasbrulls. Godis, chips, dip, ostbågar, allt man kan önska för en bra kväll kommer finnas här ikväll. Även: Josse, Teresia, Johanna, Mickis, Muggnar, Elin och kanske lilla lisa kommer hit <3

Måste bara skriva om min konstiga natt:
Jag drömmer att Gucci (mickis katt) jamar som en tok. Men sen vaknar jag ur min dröm och hör att hon fortfarande skriker! Trött som jag är tror jag att hon är kvar i min lägenhet och springer till dörren för att släppa ut henne. Men ingen Gucci där! Jag hör dock hur hon fortsätter att skrika "Mjauu mjauuu maaaaju mjaaumjaauu!". Jag hittar henne inte, så jag går och lägger mig, men ser då att hon står utanför mitt fönster och glor in på mig och skriker. Hon så ut som katten i The grudge.. Säger bara en sak: that cat is starting to freak me out!!

Nu kommer hanni så vi lär dra och hämta familjepizzan!
Men höll på glömma det bästa av allt: Jag har bäddat ut soffan som en säng, med lakan, täcken och massa kuddar!

Färgade håret idaaa rå:




NAJTY!

Vad hände med att jag skulle diska?
Vad hände med att jag skulle dammsuga upp glaset som jag råkade krossa?
Vad hände med att jag skulle lägga mig tidigt? (haha okej det gör jag alltid, klockan är halv nio och pyamasen är redan på!)
Och varför i hela friden mosade jag i mig fyra och en halv kexchoklad för?!




höll ett tal som va för långt
ingen skratta åt poängen
kanske för ja hade glömt
vad poängen e med allt här?

å nu mina damer, herrar
bruden och brudgummens vals
jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals


Säkert - dansa fastän


Torsdagen den 10 mars

"Oj vad jag bloggat mycket den här veckan, ett inlägg varje dag typ" tänkte jag när jag skulle logga in. Sen till min stora förvåning så läser jag "Senaste inlägg måndag"? Jaha, då har jag bara skrivit ett inlägg denna vecka.. dagarna går ju så fort så jag fattar ingenting.

Tisdagsbild:
Bjöd mina flickor på fika på fettis-dagen!


Så vad gick min onsdag ut på då:
Joo jag jobbade fram till klockan två, en kom jag hem och fick med mig Mickis ner. Fick även med hennes yogamatta och dvd. Så jag gjorde ett pass medans hon satt i soffan och snacka. Det vart väl kanske inte samma harmoni men de jobbiga övningarna vart inte alls lika jobbiga när man inte tänkte på dom.
Efteråt tog jag gröna faran till Fornis, fick mig ett mål mat och sjöng med mamma i soffan :)

"Du måste hålla in längre.. Du måste hålla in läängre..! MEN håll in kameran lä.. KLICK"
Söt tjej


Denna ljuva, kalla, snöregninga torsdag ska jag ligga i min säng, lyssna på musik och mysa. Såg precis mickan genom fönstret så hon och Elin får joina :]

Måndagen den 7e mars

Ännu en arbetsdag avklarad. De går så hilma fort! Det är ju bara fredag och måndag hela tiden? Det måste vara för att jag har så bra arbetskamrater som det går så fort och enkelt. :)
Nu har jag två och en halv timme att döda innan det är dags för mattelektion.. Tar nog en promenad!

Även om det är måndag så känner jag mig ovanligt posetiv till livet.
Vi klarar nog av mer än vi tror och vi har det ju faktiskt riktigt bra här i Sverige, om man ska tänka efter :)

Busig liten ekorre i Fornis:









Söndagen den 6e mars

Mars! Nu kan våren börja!
Sitter hemma i min mörkblå soffa med Gucci (Mickis katt), hon har stått utanför min dörr och skrikit ett bra tag så har släppt in henne, nu sitter hon här i soffan och glor på mig med sina gula ögon. Och apropå katter så har Muggnar fått de sötaste små kisseungarna som finns! Eller hon har inte fött ut dom, det skulle vara ganska äckligt :(

Det här helgen vart lugn och skön, hade ingen ork att gå ut och festa nå, så i lördags gick jag hem vid halv elva och låg själv hemma i soffan och vaknade klockan tolv av att jag hade somnat (och dreglat lite på min hand).. PARTY OR WHAT?!

Nyss vart ute och sprungit, kan inte riktigt hålla balansen mellan att mula godis och komma i form. Men men, det är iaf en början. Så som sagt, sitter nyduschad i min soffa, lyssnar på Lars Winnerbäck och vet inte riktigt vilket humör jag är på. Jag utser här med mig själv till världsmästare i att grubbla på saker.

Men disken väntar!
HÖÖÖÖJJ


RSS 2.0