Söndagen den 31a oktober

Till min Matilda

Du är alltid så gla'
Den bästa muggen man kan ha
Som en sol kommer du och strålar
Med en godispåse som du med snålar ;)
Nej "skämt å sido"
Till Thailand du nu far
Med din Dan, han ä en redi karl
Hoppas att du får det kul
Fast du kommer sakna en svensk jul :(

VI KOMMER SAKNA DIG <3


Basta lugnt där nere ;)


Lördagen den 30e okober

Fredagskvällen igår hos mamma var precis som jag ville att den skulle vara. Vi åt en god middag och sen kollade vi på Idol och käkade godis och ostbågar, sen sjäng vi lite singstar :) Det är konstigt att när man var yngre och hade sånna kvällar hela tiden så var man så glad när det fanns något annat att göra, men nu när man bor själv och inte haft en sån kväll på jättelänge så har jag gått och längtat efter den hela veckan.
Tack Mamma och Jonte för det.

Humorhimlen är på och då känns det verkligen som helg för mig.
Ska strax åka till Vedevåg för att hämta farmor och farfar som ska på fest i Lindesberg, jajjemensan, man slutar inte parta för att man är 80+ inte!

Det blir någon form av maskerad ikväll som Johanna har hittat. Har inget hemma så blir nog en tröki katt..


Vem har sagt att bara människor gillar fredagsmys?



Oxfilé, hasselbackspotatis, sallad, champinjoner och basiloko sås <3


Fredagen den 29e oktober

Kom precis hem från käftis. Innan man går dit så borstar man ju alltid tänderna jättenoga. Men när man ligger där bakåtlutad som in i helvete så kommer man ju på att de kan stirra rätt ner i ens näsa. Haha jag tycker alltid att det är lika obehegligt. Jag tog en bubbel dos av bedövningsmedel eftersom jag inte tyckte att det hade börjat värka.. Det gjorde det därimot när jag stog i kön på Ica! Kändes som att kinden var dubbelt så stor och att jag skulle dregla ner hela golvet..

Jeje nu ska Teresia färga mitt flottiga hår, lyckos henne :)

Torsdagen den 28e oktober

Kom precis in från det ruggiga regnvädret. Kryper ner i soffan med brydarna. Kommer jag rabbla upp dom? Ja det kommer jag: Muggtugg, Teresia, Mickis och Johanna. SÅ!
I morgon jobbar jag inte, fyfan vad skönt att slippa gå upp mitt i natten! Fast jag ska till tandläkaren vid 20 i elva så det blir ingen superlång sovmorgon inte.

Gjorde mitt första matteprov idag. Fick väl ett sletet sketet G, jag borde ju ha engagerat mig mycket mer egentligen med tanke på att jag bara läser ett ämne, men det blir så svårt, även om jag tycker att det är roligt och har relativt lätt för det..

Har inte mkt mer att skriva idag.
Mys med era nära och kära denna mörka torsdagskväll <3

Onsdagen den 27e oktober

Gud vad bra rubriker jag har! Så Genomtänkta, så kreativa!
Jag har burat in mig i lägenheten hela dagen sen jag kom hem. Det enda jag fokuserat på har varit att bli någorlunda mer införstådd på matematiken. Har mitt första prov i c-kursen i mogron.
Träna ett styrkepass kl 18.00 och sen (svettig och söt) åka hem till Johanna på finmiddag :)



Varför är det så grått idag?
Jag önskar att det var SÅÄÄÄR mkt färg ute
"jag ska måla hela världen, lilla mamma"

tisdagen den 26e oktober

Slänger i mig en till skål yoghurt!
Behövde bara jobba till kl tolv idag. Riktigt skönt var det. När jag kommer hem ser jag johanna gå utanför mitt fönster så jag slänger mig fram för att hon ska hinna se mig. Käkade med henne och Mickis på skolan (eller dom käkade, jag vågade inte för att jag tycker mattanten kollar på mig med en så dömmande "jag vet att du inte går här egentligen ;[" blick). Sen ville jag ha kaffe! Men såg till min förtvivlan att jag inte hade några mynt i fickan så jag gick ner till arenan för att dricka kaffe med Lisa ist, men arbetsmyra som hon är så hade hon icke tid med det.. Nedstämd och ledsen som jag vart så får jag ett sms av Ida att hon ville fika! Vilken höjdare! Fick mig en suveränt god kaffe latte -->

Nu borde jag träna. Jag vill. Men är så trött. Funderar på att ta mig en timmes promenad med lite skön musik istället. JA fan vilken bra ide!

Lizas vill:
ha adventsfirande med mina kära vänner
ha fredagsmys med min mamma <3
träffa farmor och farfar
skratta med Linnie


Måndagen den 25e oktober

Hur lyckas man mosa sin tummen i taket när man bäddar? Är jag halvt utveckligsskadad eller?
Och varför känns det som att jag ibland jobbar på ett dagis?  haha. Fast det gör ju att det blir ganska kul på ett sätt :p
Städat klart (Y) Betyder det att jag inte har nått liv när jag tycker att det är roligt att städa?
Igår så fick pappa låna soffan av mig att sova på. Först så var jag irriterad för att han hade för högt ljud på tv:n när jag skulle sova, sen så ringde Helen och så vart jag lite mer irriterad för att han skulle prata med henne. Sen blir det tyst i 3 min och jag tänker "fyfan vad skönt nu kan jag få sova" då börjar han snarka.. Så jag får damp och ligger och skriker att han ska vara TYYYST men han svarar bara med att snarka ännu högre... Haha fan vad kul det måste ha låtit...

Trodde att jag låst mig ute när jag kom hem från jobbet. Så pappa fick komma och lämna nyckeln, men hittade den i fickan sen :)
Ska duscha av mig helgens festligheter och sen rota fram nån matlåda ur frysen

Bilder

Sen igåår:




Jag och brudarna


Söndagen den 24e oktober

Pappa: Liiiizaa! Du måste gå uuuuuupp nuuuuu! :)
Liza: Du får.

Sov rätt hårt, hade tydligen lovat (i sömnen) att hämta honom i Lövåsen nu, men det kan jag ju inte? Så då råkade jag sätta honom på pottkanten lite ;/
Igår var vi uppe hos Mickis, alla 5 somnade i hennes säng. Det var mysigt haha. Sen vaknade jag kl tio och gick ner, la mig i sängen igen och råkade sova till kl två?! Känns som att jag skulle kunna sova i tio timmar till.

Ska iväg på handboll om en och en halv timme. Ska skrika halsen av mig som jag brukar göra. Jag förstår inte varför jag blir så exalterad det är ju bara en sport, Och de är ju duktiga men de har inte lyckats vinna nån gång när jag kollat. :(


Lördagen den 23e oktober

Såå seg. Det är så grått ute. Teresia sitter och stirrar rätt ut i ingenstans, ho e me trött!
Idag har jag varit jääättteduktig och gjort högskoleprovet för första gången. Måste ju ha det för att kunna söka in till fastighetsekonomi i höst :)
Ikväll drar vi upp en trappa och sen får vi se vad som händer. Jag måste ta mig en dusch för det känns som allt är en konstig dröm idag och jag är inte riktigt med :o




Fredag 22a oktober

Varför börjar jag min rubrik med att skriva att det är tisdag?
Guu så sugen jag är på godis! Center och fussyflaskor (fussy kanske?).
Skippar kanske maten idag för att käka det?
BRA DÄR LIZA!

Onsdagen den 20e oktober

"remember to always think twice"
Det gör jag jämt, tänker nog alldeles för många gånger egentligen, men vem har sagt att det gör det bästa resultatet i slutändan?

Sov hela åtta timmar inatt! Det var så jävla skönt att vakna ganska pigg när klockan ringde tio över fyra :) Efter jobbet var jag tvungen att göra något. Jag kan inte bara sitta inne och glo en hel dag, måste ut och träffa några vänner. Så jag käkade sketgod räksallad med Ida på Kingsgården (Y) Ska bara äta nyttig mat från och med nu, bara käka godis och sånt på helger och träna ännu mer. Nu jävlar ska det visas resultat!

När jag skulle sätta på tv'n idag märkte jag att inget kontaktuttag funkade, jag gick upp till proppskåpet och försökte skruva på diverse gråa pillidutter= inget resultat, WTF?! Då kommer en snäll granne som heter Benny och jag såg väl lite förtvivlad ut så han visade mig att jag skulle bara klicka upp en grej i min egen lägenhet så började allt funka igen (fan vad teknisk jag låter när jag ska förklara...)

Snart iväg på träning
Geett


Tisdagen den 19e oktober

Vad hände..
fick jag som över en natt ett jobb?
flyttade jag helt plötsligt till egen lägenhet?
läser jag på Masugnen?
har jag inte ens mitt egna rum kvar i Fornis, mitt barndomshem?
bor pappa i Stockholm?
har min älskade syster flyttat till norrland?

vart var jag när allt det här hände? Är det ett typiskt Haraldssonsyndrom att allt vi gör bara händer helt plötsligt eller är det såhär för alla?

allt går så fort


Liten blond Gurli

Måndagen den 18e oktober

Hemma och käkar upp min matlåda! Gissa vad jag har gjort? joo jag har faktiskt Jobbat! För första gången på typ två och en halv vecka, Kunde inte somna inatt. Det var totalt ömöjligt. Teresia hade samma problem. Men sen hörde jag hur hon långsamt somnade och då vart jag avundssjuk och försökte ännu mera (gick inte).. Det känns som en pirrande känsla i bröstet och hjärtat slår lite fortare än normalt, och sen ligger man och tänker på massa saker som gör att man kan somna ännu sämre ;o Sen vankade jag helt plötsligt av världens stressigaste dröm som handlade om att jag hade försovit mig. Först vart jag glad för det betydde att jag faktiskt hade lyckats somna, men sen fick jag chocken när jag kollade på klockan och jag faktiskt HADE försovit mig. Klockan var ju förihelvete 20 i 5.00! Fick panik men kom fram precis i tid..!

Nu ska jag försöka få med mig nån ut och gå :)

Söndagen den 17e oktober

Gud vad irriterande det är när man har skrivit ett inlägg ocg sen råkar trycka på bakåtknappen och allt försvinner! Nu har jag tjurat fördigt och gör att nytt försök.
Igår gick vi upp till grannen som hade innebandylagfest. :) sen vart det tydligen efterfest hemma hos mig. Vi var riktigt duktiga och lyckades hålla igång till kl 5.00 eller nått. (eller alla utom Teresia som gav upp runt två, frågan är hur hon kunde sova när musiken dunkade och vi dansade och gapade?)
Jag och Teresia var på hockey idag, haha! Fast det var inte sådär superduperspännande så vi drog efter andra perioden. Nu ligger vi i min soffa och gäser.


Johanna var fullast och gladast haha :)

Lördagen den 16e okober

Vinar i min vinkällare :) Johanna, muggnar, lisa, nattis och teresia
Igår var vi på Strömpis. Det var väl som det alltid är. Man är taggad, gör sig fin, förar och är ännu mer taggad, kommer in och dansar och har kul, tappar bort hälften av alla man kom dit med, när klockan är ett får jag småpanik för det är så mycket folk vill gå ut, går ut och sen åker hem. Haha.. Sen vill man ut nästa helg igen..? Nu ska jag nog inte gå ut på ett par veckor :)

Jag och duschen är ovänner btw, den försöker koka mig som en kräfta och då är jag försiiiktiig försiktig och drar EN milimetar till det kalla och då blir det iskallt! Sen håller jag på så fram och tillbaka tills jag blir förbannad och går ut! Ska nog klippa av slangen och duschar i handfatet hädan efter..

Nu ska vi bli fulla och glada och gå ut och gö' nå bus..


jag och muggtugg igår på bussen :)



Kräftliza? Hot or not?

Fredagen den 15e oktober

Freedag underbara fredag. Hela helgen kvar!
Tog en extra lång morgonpromenad i morse. De' va gött de'. Stannade till vid ett ställe och kollade in den fina naturen. Hösten i Sverige är verkligen vacker. Man ska ta vara på den, den lilla tiden den stannar hos oss.
Nyduschad och snart redo för att möta dagen. Ikväll kommer Teresia och vi ska laga god mat ihop och dricka lite vin. Sen får vi se vad vår ljuva stad har att erbjuda oss!




Härligt med träning!


Torsdagen den 14e oktober

Hej!
Ett enkelt ord, som kan skapa så många tankar.
Varför tycker jag att det är så jobbigt att hälsa på vissa personer, tillexempel de där personerna man gick i samma klass som för typ 6 år sen, man har inte pratat med dem en enda gång sen dess men eftersom Linderberg är en liten stad så vet man ju vad de heter i för och efternamn. Men man har inte en enda sak gemensamt. Eller nån som man träffat en enda gång på fest eller som man tränat ihop och pratat lite med. Ska man då helt plötsligt känna varandra och hälsa?
JAG VET INTE?!
Hahah! Eller som de där gångerna man är i mataffären och träffar på nån lite halvbekant som man hejjar på. Sen står man helt plötsligt båda två vid ägghyllan och nån säger nått i stil med "ska gö pannkaka..!" och sen träffar man på den IGEN vid brödet och då försöker nån skämta till det och säga "förföljer du mig eller? he..he" Sen gör man allt för att inte hamna vid samma hylla igen för då finns det lixom inget mer att säga till varandra och det blir bara sådär stelt tyst..
Önskar att det fanns en lite manual som det stod beskrivet i att om x antal år har gått så kan man stryka dem från "måste hälsa på" listan. Haha en sån ska jag skriva så jag slipper få halvpanik när jag går på gatan
:)

Ooj det vart ett ganska långt inlägg det här. Ibland är det tur att jag har en blogg så jag kan få skriva av mina konstiga funderingar i.

Torsdagen den 14e oktober

Herregud sov till nästan halv tolv idag! Det har jag inte gjort på länge, och då var jag ju redan ur fokus så då hoppade jag över morgonpromenaden i all hast. Inget som stämmer idag. Plus att jag var helt säker på att det var onsdag.
Hade en ganska jobbig dröm inatt med. Fast inte den som jag brukar ha som tur är. Allt var omvänt och huller om buller. Helt plötslig var det jag som stod där och fick en utskällning. bleee'

Mattelektion
Träning
Middag @ mammys place
Köra Linnie till tåget halv tio?
Filmmys någon? (ovanligt)


Why do I want you
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you back
when I had you back, when I had you
?



Den här gamla låten kom till mig igår av en ren slump, hade helt glömt bort den, coincidence?

Onsdagen den 13 oktober

Blää vad min mage inte mår nå bra! Det är nått med step up träningen som får den att må dåligt. Försöker trycka ner en lingongrova för att den ska sluta skrika!
Kom precis ur duschen. Får lite beslutsångest av vad jag ska göra av kvällen. Ska jag gå upp och vara med Mickis och dom, eller ska jag gå till Lovis och tillbringa sista kvällen med Linnie eller ska jag göra som pappa vill och bara sitta inne och vara med honom nu när han är hemma EN kväll...?
Svar: Vännää..? ("Vet inte" på trött tonårsspråk)


Måste ju visa mina cooola fynd från Erikshjälpen!


Fick dessa presenter av Helen (pappas fru) i inflyttningsgåva idag. Prefekt grej att hänga in disktrasan i. Den ligger ju alltid bara ivägen och ser ful ut! Sen en städmanual, haha, jag som tycker att jag har ganska rent och städat redan. Men den gör det kanske lite roligare att städa :)

Onsdagen den 13e oktober

Dagen började med att jag vart uppbjuden på frukost hos Michaela Möller (nee det passar inte att skriva så.. Hon heter Mikis!) Jag själv hade försökt bjuda ner henne hit men hon vände på det och fick upp mig ist. Sen hämtade Mattias oss i sin lilla vita bil och vi drog upp till Erikshjälpen. Där har jag väl inte varit sen jag var typ 10 år, så det var lite snurrigt. Alla var ivriga och drog i allt som fanns för att försöka hitta det bästa fyndet. Mickis hittade en jävligt snygg jacka som hon passade skitbra i. Den kostade bara 50 kr! Jag hade inte riktigt samma tur, men köpte ett halsband för 15 kr och tre dödskalleringar för 1kr styck.



Haha det ser ju verkligen inte gott ut, men det var det! M(tyskt y)sly, färskpressade satsumas och polkagris te! Konstig men härlig blandning (Y)



Nööjd! Hade inte hon köpt det där halsbandet med ett kors på så hade jag gjort det :)


Minen haha? Vi gick förbi på strandpromenaden och såg att vattnet blivit alldeles limegrönt på ett ställe.


Förklaringen på detta vet vi inte. Jag tänkte om vassen hade färgat av sig, men nee vi förstod inte riktigt. Grönt vare iaf!

Tisdagen den 12e oktober

GONNA TÄÄJK ALOT TO DRÄG ME AWÄÄJ FROM JUU! Toto - Africa. Den ska jag ha på mitt bröllop, ja det ska jag!
Mys med mina quinnor som vanligt. Nu ska vi kolla på Stolthet och fördomar.



Som jag hade dig förut

Måndagen den 11 oktober

Hahaha! Jag hittade en bok hemma där killar och tjejer i åldrarna typ 10-12 har fått svara på frågor och skickat in sina tankar kring bland annat sex och kärlek och sina värsta rädslor:















Måndagen den 11 oktober

Härliga ljuva höstväder!
Linnie och jag följde med Mickis och käkade en sväng på Bellas. Vi såg en man som gick förbi som hade bland de värsta muskler jag sett! Det såg lixom inte normalt ut alls.. Sen såg jag en jättemysig halsduk inne på IIS som jag tänkte "den måste jag ha!" men när hon plockade fram den så sa hon: jaa den kostar 699:-.. Äre bara jag eller känns inte det väl dyrt för en halsduk..? Mjaa jag kom iaf på ganska snabbt att jag redan har två stycken väldigt goa halsdukar. Så det blev tji med det!

Vi tog en sväng till biblioteket. (jag följde lite motvilligt med, vet inte vad det är med det stället som får mig att må lite dåligt, är det lukten, den rent ut sagt döda stämningen eller är det att vi har en väldigt stel släkting som jobbar där?) Ja jag vet inte, men Linnie och jag kom på den braiga idén att låna hem några spökhistorieböcker som hon ska läsa för mig inatt innan vi somnar :)

Åker en sväng till Fornis ikväll för att rensa ur rummet och äta go mat!


Linslusen Felix fick hänga lite med linnie


Söndagen den 10e oktober

Te som smakar kräftstjärt. Mmh!
Snart börjar Lonely mother seeking. Då blir man sådär jobbigt gossugen så man bara vill mysa ner sig i nån. Haha shit, ensam tjej. Fast ikväll är jag inte ensam inte! Tror halva tjejligan kommer hit: Johanna, lisa och muggen skulle titta förbi oss :)



Skulle försöka ta en såndär cool rökbild. Lyckades ju INTE som ni ser (röker ju inte så har väl inte det rätta knycket skulle jag tro) men tyckte ändå att den skulle få läggas ut.

OOH Nu kom precis Lis med en smaskig påse, hon har bakat äppelpaj <3

Söndagen den 10e oktober

Schleten...
Linnie står och försöker skrubba bort osten (som hade möglat) från min ostkupa. Slog på stort och köpte en ny nyss. Det var på tiden kan man säga, den andra hade ju börjat få ett eget liv. Ska bli gött att laga lite man så att spylukten försvinner från lägenheten. Hade en liten donna här som inte mådde så bra i morse. haha.

Gårdagskvällen var väl kanske inte det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Vi var ca 10 pers i en etta som försökte samsas om vilken musik som skulle spelas. Fast Linnie sprang runt med sin systemkamera och tog faktiskt några riktigt bra bilder. Måste komma ihåg att be henne skicka dom till mig sen. Johanna kom och var så snäll och hämtade oss när klockan var ungefär ett. Men då var det en annan liten donna som inte mådde så bra. Så vi var väl hemma runt fyra tror jag...

Nu ska vi börja laga mat. Sen ska vi koppla in tv-spelet, äta Ballerina kladdkaka och mya hela dagen lång <3

Lördagen den 9e okober

Kom precis hem! Känner mig som en rutten banan och skämtar inte när jag säger att jag ser ut som en också! Men på't igen bara! Linnie min underbara älskade syster är ju hemma och nu sitter vi i lägenheten och dricker lite vin ihop. Ikväll bär det av mot Örebro och till en som Lollo känner som heter Sebastian.

Stockholm var med en kort mening: HUR JÄVLA KUL SOM HELST! 5 av 5 toasters får den.

Bilden som sammanfattar fredagen kommer h.ä.r:


Alla fick varsin korv på Wurren's


Linnie och jag redo för musikal!


Jonte, Victor jag. Busigt gömd påse..?


WE WILL ROCK YOU! Man kunde ju inte hjälpa att bli kär i han som hade huvudrollen. Sjöng så förbannat jävla bra!


Fan vad glad jag är HÄR


Linnie och maaammii <3


Familjen! Alla ser nöjda ut efter musikalen ;)


Efter så drog vi och käkade på mongolisk buffé, där satt vi och drack och åt i tre timmar. Riktigt god mat som de steker på mitt framför ögonen på en.


Mamma jag och Linnie drog på en Irländsk pub  runt halv ett. Där träffade vi på ett riktigt skönt norrländskt gäng som bjöd på öl och redbullvodka hela kvällen lång. Sen sjöng vi och dansade armkrok till livebandet (Y)


Glatt gäng!


Vid halv fyra snåret kom vi hem. trötta men glada efter en helskön kväll :)

Tack mamma och jonte för presenten! Kunde inte ha blivit bättre!

Fredagen den 8e oktober

Gröten klar! Det är väl i stort sett allt som är klart. Jag är då rakt inte färdig med det jag borde. Ställde klockan på åtta för att jag tänkte att jag kommer väl hoppa upp ur sängen pigg och glad. Guess what? I did'n! Så nu stressar jag på som fan i stället! kom på igår runt kvart över tolv att jag varken har hunnit packa eller duscha..

Jag och min familj (på mammas sida, viktigt att komma ihåg, kan vara lite klurigt det där ibland) ska åka till Stockholm och kolla på Queen musikalen, mammsen vet hur mycket jag älskar Queen så jag fick det i studentpresent. Jag vart verkligen skitglad! Kommer bli häftigt att se!

Men vafan gröten kallnar juuu!
Godmorgon
Heeej dåå!
:)



Bild 7e oktober


Taack lis för att du hjälpte din väldigt otekniska vän liz med att fixa till bloggen lite <3 (Eller ganska mycket, den var ju rätt rutten rent ut sagt..)


Torsdagen den 7e oktober

Vilket perfekt väder att bara sitta inne och mysa i. Ska gå ner och köpa lite glass och släpa hit Lisa. Tror inte jag kommer vilja lämna lägenheteh alls efter det. Även om jag skulle behöva gå och träna senare..

Lunchade med Ida och hennes syster idag. Eller de käkade, jag åt en bulle och drack massor av kaffe så jag skulle orka med att åka till Masugnen och läsa matte halva eftermiddagen.






Ser lite lagom skelögd ut
Lizas hjärna goes "G(x) = 1/250 (2500/x + x) = ...... ååh vad gott det ska bli med glass när jag kommer hem..."


Bild 6e oktober



Mmh vart en riktigt finfin kladdkaka jag slängde ihop i min lilla miniugn
Kunde inte ta så många "ooh look at me biting this kladdkakebit, Im sooo sexy"-bilder för det slutade bara med att jag slukade dem med hull och hår! Goott!


Onsdagen den 6e oktober

Oj inget planerat för idag..? Vad ska man då göra? Baka kanske. Mhh goott!
Såg precis att "love the way you lie"-videon kom upp på MTV. Låten som tyvärr har blivit lite för uttjatad. Kanske för att det går en miljon gånger på jobbet. Men Videon lyckades tydligen fortfarande ge mig rysningar.

Fick precis sms av Josse, hon kommer hit när hon har slutat, då ska jag bjuda henne på det goda jag bakat. Vad det nu blir?

Bland de vackaste kvinnorna som finns enligt mig.
Skulle jag få välja så skulle jag vilja se ut som nån av dem:



Eller kanske nån het blandning?


Bild 5e oktooper



Investerade i nya träningskläder igår.
Byxor North Bend: 349:-
Linne Team Sportia: 149:-
Det behöver inte vara så dyrt med bra träningskläder :)


tisdagen den 5e oktober

Jeeflar i havet vad mätt jag är! Hur länge kan man vara proppmätt egentligen, käkade ju men Mickis kl ett?!
Var ute och gick i morse igen. Det är konstigt det där, ju mer man tränar ju mer vill man träna. Vaknade skittidigt i morse och låg och var helt spänd för att jag strax skulle få gå ut och gå, haha (no life?) Åker till mammsen en sväng, vi fick nyss reda på att en nära vän till farmor och farfar gått bort. Väldigt tråkigt, hon var alltid så otroligt pigg och glad, det är konstigt hur fort det kan gå ibland..
Resten av kvällen består av träning och Mickis som skulle springa ner för trappen och komma och se en film, nån mer som vill komma? ba' å rriing!

http://itsmeyourdani.se/
Trodde väl aldrig att jag skulle bli intresserad av att läsa andras bloggar utan att få ont i huvet, men denna tjej är faktiskt riktigt intressant att läsa om. Gillar henne! Otrolig snygg med. Synd bara att vissa håller på att skriva elaka saker, antar att det alltid kommer finnas de som håller på så.


4e oktooper


Fika med käraste frugan på Frohst, vart dock STRÄNGT förbjuden att lägga ut nån av de söta bilderna jag tog på henne..


Måndagen den 4e oktober

Men vavava? är det kanelbullens dag idag?! Jamen grattis så himla mkt alla kanelbullar och tack för att ni gett mig en anledning att frossa i mig er ikväll!
Som vanligt så har jag massor att göra. Började denna dag med en promenad. Har ju fått en såndär superduper stegräknare av Jonte så man kna ränka kalorier mm.

Städar för tillfället, det behövdes göras efter helgen. Man ska ta tag i sånna saker när man inte jobbar tycker jag. Sen ska jag väl orka åka till tippen och slänga lite skit som blev kvar sen flytten.
Kl tre kommer min lilla ängel Teresia hit och jag ska nog trycka i henne en bulle, inge kul att fika själv ju?


3e oktopeer



Söndagen den 3e oktober

Svettig, osmiknad och röd. Man är så snygg när man har tränat, varför kan man inte alltid se ut så?
 


Lördagen den 2a okober

Jävligt lyckad kväll igår. Thänks a lött görls :)





Fredagen den 1 oktober

VÄLKOMMEN HÖST!
Gud vad jag gillar hösten, inte för varmt och inte för kallt. Sen är det ju så jädra snyggt med halsduk också (Y)

Ikväll bjuder jag på liten middag hemma hos mig. Inviger lägenheten. Det kommer bli kul :) Sen drar vi iväg till Öreproo och vidare mot Strömpis.

Känner att jag saknar att festivala ba liiiite:


RSS 2.0