Lördag - 29e maj

Gårdagen vart inte riktigt som planerat, men kul vart den :) Det blev fest hos grannen och uppvärmning för idag.  Ikväll är det Löafesten och drag ska det bli!!
Men först grillning på södra.En bild sen forsränningen i torsdags. Mamma i fronten


Torsdag - 27e maj

Idag har vi varit runt i hela Bergslagen känns det som. Paddlade forsränning och tog i sammband med det mitt första bad. Skitroligt och alla måste testa :) Sen har vi varit i Bredsjögård och smakat på deras goda ostar, och sist stannade vi i Loka för att äta en god middag. Resten av gänget skulle sova över, men jag orkar inte vara borta med får skolan efter att vi var utomlands så Jonte var så snäll och hämtade mig där.

I morgon ska jag hålla bröllopstal till Ann-Louise haha ;) Sen ska jag och min kära vän Teresia åka till Örebro och handla lite greejer.
Hoppas inte att allt kaffe jag svept i mig kommer hålla mig vaken som i går natt.
Snart börjar SATC, gammalt men fortfarande så bra

:)


Onsdag 26e maj

Mmh det luktar rabarberpaj! Står i ugnen och väntar. Men NEJ Liza! Du skulle ju bli nyttig igen.. Aja, en liten bit kan väl inte skada?

Kom ganska nyss hem efter en timmes promenad, det är så himla skönt att gå i Fornis på våren/sommaren. Man känner alla blommor som slår ut och allt färskt gräs på marken. Jag kan bara stå och lukta hur länge som helst :) Haah

I morgon ska vi paddla forsränning med sommarjobbet. Det ska bli väldigt spännande eftersom jag aldrig provat på det förut (Y)

Idag har jag blivit klar med nästan allt i skolan med. Ska bara hålla ett tal på fredag och sen kan jag inte komma på en enda grej som jag har kvar att jobba med!
Jag är både jätteglad och orolig inför studenten.
Vad ska man göra sen?
Vad VILL man göra?
Vart ska alla ta vägen?
Här kan man ju inte stanna föralltid


Måndag 24e maj

Studiedag idag, detta firar vi med att gå till tandläkaren!

Kreta var helt underbart. Bland det roligaste jag gjort. Mycket sol, skratt, alkohol, fest och god mat. Allt man kan önska sig på en resa. Vi träffade mycket roligt folk och fick endel nya vänner. Massor av bilder finns på Ann-louise, Fridas och Ericas facebook. Kolla in vettjaa!!

I helgen var det crousing och såklart fest. Vi gick till grannen men det visade sig att det var fest hemma hos oss med. Rolig kväll verkligen :) En sak som jag kunde vart utan dock..
 

 Lite Bilder från Kreta:Shout out - onsdag 12e maj

Kort sammanfattning om vad jag pysslat med sen i fredags:
Im Freitag(?) var jag ute på Strömpis. Lilla lilllaa liiillllla Josse vart ju så gammal att hon fyllde hela 18 stora år :) Det var kul. Även om jag tappade rösten ganska så mycket. Sen var det vara att hoppa upp glad och pigg kl åtta på lördag morgon! Då var det dags att köra pappiraoul till en gitarrmässa i Göteborg. Snacka om att det var hans paradis. Efter att ha droppat av honom där, (och kollat på några häftiga gitarrer) så körde linnutt och jag till Liseberg. Det regnade lite så vi köpte sånna där fula kaninplastdräckter och sprang runt i. (Y) Sen körde jag hela vägen hem. 30 mil! Trodde jag skulle vikas på mitten. Så jag vart lite krasslig och kunde tyvärr inte komma till Cissi på kvällen :/
Och ist för att följa med hela familjen till Kindla på söndagen så låg jag hemma i soffan och drack te! :)
Nu vart det ganska mycket skrivet ju... I måndags köpte jag en ny bikini som jag ska ha på mig i Kreta! Sen på kvällen så drog jag till mr christianoo och vi undersökte Lucifers kyrka. Det är rätt läskigt där ändå. Om man skrämmer upp dig lite innan.


Nu sitter jag här i morn morgonrock (som jag vill ta med till Kreta). Väntar ivrigt på att Teresia och Cissi ska komma hit och göra mig lite sällskap :)

Höjj 


söndag 2a maj

Är lite trött i mitt lilla öga idag. Fast jag sov till kl 13. Det brukar jag aldrig göra.
Igår skickade Emil sms om att han satt fast i Örebro så jag och Joel åkte till undsättning vid 3 eller nå. Sen åkte jag hem till Fornis igen kl 5, jag som bara hade tänkt att stanna nån timme. Blev lite längre än så. Och när jag åkte hem så var det jätte ljust ute, känndes som att man körde hem en sommarkväll. fint :)

Snart ska vi åka och hälsa på Linnie på hennes fik vid Plantmarknaden. Och ikväll åker jag tillbaka till stan.


The bounty hunter - fredag 1 maj

Sitter i Fornis och väntar på hemmagjord pizza. Den kommer smaka ljuuuvligt, det vet jag :) Vi var nyss på bio tillsammmans hela familjen. Riktigt mysigt. kännss lite som när man var liten igen.

Igår vart det valborgsfirande hemma hos John Ekblom. Kul kul. Sen kraschade jag, Teresia, Adam och Andreas i Ts säng. fan vad trångt det var. Men men. Efter jag ätit upp denna ljuviga pizza ska jag nog dra mig mot Joel och HEnke.

Kössåså


RSS 2.0