Torsdagen den 30e juni

Kan inte förstå att det är juli i morgon! Vädret tog ju bort en hel månad för mig!
Men har iaf fått lite sol på mig de senaste dagarna. Så nån form av bränna kommer man kanske få i år :)
Slänger in lite bilder sen miidsummer!

Hade en trevlig midsommar, det hade jag! (Men kommer nog inte käka "den skrattande kossan" nå mer i år..)
Nu måste jag sova! För i morgon har jag en date med min fru. Vi ska se Transformers 3 på bio! Ska blir FÄTT!

Torsdagen den 16e juni

Vilken bra dag!
Hela dagen har jag umgåts med lilla lisa.
Drukit kaffe, sprungit runt med handjagaren på gården, kollat mysfilm. Sånt som tjejer gör ihop!

Du är bra

Onsdagen den 15e juni

Löpte amok på H&M idag när jag och Ida var i Örebro. Klänningar, linnen, kjol, massa smink, skor och i stort sätt allt jag kom över fick bli med hem. Är skitnöjd!Mular i mig räksallad (Y)
Nu ligger jag i sängen i min nya sovbody med små hjärtan på. om nån skulle se mig i den så skulle jag helt klart skämmas ihjäl.. MEN så skön den ÄR! <3
Slå på en film och somna så sött (nej det är omöjligt..)


Tisdagen den 14e juni

Ekorr'n satt i granen

Stormöte med städgänget idag! Vi for till Borlänge för att spana in hur de hade det där. Aldrig bitit mig så hårt i kinderna för att inte skratta när det skulle prata på scenen (skyller på Fredrika och hennes hicka som startade allt). Det är konstigt det där, att man alltid måste skratta när man absolut inte får det?

Kollade in hur herr Carl Larsson hade bott. Hans hus var hur häftigt som helst! Massa små gömställen och roliga gångar. Och såklart fina tavlor!

Kvällen har avslutats hemma hos miss Lis som skaffat egen lya! Men gick hem runt halv tio för att jag var hunrig. Glömde tyvärr bort det när jag kom hem och borstade tänderna direkt.. Det får bli frukost på Statoil i morgon ist!

Tama korrar i Carl Larssons trädgård


söndagen den 12e juni

Vilket kalajs det vart igår! Så himla lyckat :) Mammsen vart jättenöjd och det känns bra. Själv var man ju upp på scen med syrran och sjöng ett par låtar. En som vi hade skrivit själv där vi avslöjade att vi skulle betala en tatuering till mamma!

Men har man kul en kväll så får man ibland lida en hel dag efter. Alla i Fornis har gått runt som zombies och somnat lite varstans.
Det var längesen det var såhär skönt att få somna!
kösss


Torsdagen den 9e juni

Idag tog jag nog priset i tankspriddhet..
Jag hade lite tråkigt hemma och bestämmde mig för att åka hem till Ida och käka Singoalla och snacka bejs på hennes balkong.
  • Jag tar mina bilnycklar och går ut till bilen
  • Bilen inte där
  • Vart FAN är BILEN?
  • Den har blivit snodd!! Helvete!!
  • Nej, seriöst är det nån som driver med mig? vart ären?
  • Kommer då ihåg att jag tagit bilen till gymmet tidigare och måste ha glömt den där
  • Jag. har. glömt. min. egen. bil.....
Nej det här är inte ens okej för att vara mig. Särskilt inte när jag vet att jag tänkte när jag gick ifrån gymmet "hmm känns som att jag glömt någonting..."

Hade jag inte åkt till Ida ikväll så hade jag stått där som ett fån i morgon bitti när jag skulle till jobbet. Antagligen ännu mer förvirrad.. Man får tänka posetivt..

Gonatttaa!

Onsdagen den 8e juni

Ska börja med att säga grattis till min fina mor som blir 50 år(Party på lööördag).  Det skulle man inte kunna tro om man ser henne!
Firade henne med blommor och blader, smörgåstårta och chokladtårta! Av mig fick hon ta med sig Jonte på en kanotfärd i Mariefred, haha jag var tvungen att komma på något hon inte skulle gissa sig till!

Det kan väl inte vara nån som missade ovädret igår? Jag tycker att det är så mysigt med åska, blixt och dunder (så länge det inte slår ner såklart) då ska man sitta på altanen hemma i Fornis med tända ljus.

Mina sista rader skriver jag om min fina, underbara pappa. Jag älskar dig, du betyder mer än jag kan hitta ord till. Du är bra på alla sätt och du ställer upp på fler sätt än jag tackar dig för. Du är bäst <3


Lördagen den 4e juni

Hej allihopa
Hej hej hallå
Hej goddag, tack goddag, hej goddag
Hur e läget? Jo, tack.. såhär är det
att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över de
här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett PISS
så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss.<3

// Timbuktu

Börjar med några väl valda ord "Det löser sig" av mig goda vän Timbuktu. För det är så sant som han säger!
Sen över till att jag är en jävla looser när det kommer till att köra LCHF-metoden. Det tog väl ungefär 36 timmar innan det blev vin, choklad och pizza. Men jag började denna dag med en springtur så sen var det dåliga samvetet borta!

Nu ska jag göra iordning mig för att glo på bal, sen ska jag och Teresia ta med oss styvmamma ut, innan vi går vidare mot Freddys Galaaaj!RSS 2.0