Vi rockar fett! - 31 januari

Helgens festligheter har varit kanon :) Känns som om jag skriver det efter varje helg.. Men kanske är för att jag nästan alltid har kul :) Fredagen blev en krogenfredag med Teresia Johanna Tommie och Marcus mfl.
 Igår kollade vi på Drängarna på Folkan. Linnie och jag vart yberglada och dansade armkrok till höger och vänster. Sen gick vi hem och åt upp den blodiga biffen som var kvar sen lördagsmiddagen. Efter det var vi mätta och belåtna och drog ut igen. Vi träffade Lollo utanför Folkan och väntade där bakom. Vem är det inte då som kommer ut? Jo självaste sångaren själv, Johan. Han var verkligen hur normal som hellst och verkade som en riktigt skön person. Vi stod och snackade en stund innan han skulle vidare till Göteborg eller nå. Sen skulle vi på nån efterfest hon nån Patrik, men när han sa att han bodde ovanför Schröders så vände jag tvärt. Det var alldeles för kallt tyckte jag :)
Linnie och jag gick hem och kollade lite på Scherlok Holmes och slocknade sedan.

Idag har vi vart hos farmur å faffa och käkat så jävla god söndagsmiddag. Sen till trummisen i pappas band för att spela in en reklamlåt till Statoil typ, men jag är så fucking hes sen helgen så jag kunde inte ta en ton. Inge kul då så Linnutt fick köra det ist.

Hajruuu


Jag är kung över ängarna - 30e januari

Ligger i min soffa med en kopp kaffe (som jag tror har kallnat nu..) Lite småseg efter gårdagen som man alltid är. men jag är ju så lyckligt lottat att jag aldrig blir riktigt bakis (peppar peppar ta i trää) iaf inte som Cissi är idag tror jag ;) Men kvällen igår på Strömpis var jädrigt nice! Jag går verkligen ut för att dansa för det är så himla ruuligt.
Hittmix går på tvn, varför är dom så jävla töntiga i musicvideos hela tiden? Haha nyss var det westlife, de gör exakt samma rörelser som de gjore för 10 år sedan. Och nu är det Mariah Carey som står och kråmar sig framför kameran..

AJA. Ikväll ska vi på Drängarna

HÖÖJJJJ ses på dansgolvet

Biljävel - 26e januari

ÅÅh så mkt krångel!
Jag hade tänkt att jag skulle beställa uppkörning idag (privat) Så jag ringer till Vägverket och pratar med dem. Det frågar vilken bil jag ska ha så jag blir lite förvirrad och frågar Linnie hur hon gjorde. Hon hade körskolans bil. Så jag ringer upp VV igen jag beställer tid med körskolans bil. Sen ringer jag till körskolan och planerar in de sista körlektionerna till uppkörnigsdatumet. Men i slutet säger hon att de inte kan låna ut sin bil eftersom jag beställde privat. SÅ jag ringet VV IGEN och säger att jag vill ha deras bil ist. Okej säger hon, men då finns det inga tider förens två veckor efter den första tiden du beställde...?!! Fan. Jaha då ringde jag tillbax till körskolan och sa att de bara kunde ta bort alla mina körlektioner för de skulle ju inte passa in med den nya tiden.

Så nu står jag på noll igen!
JIPPEjeej

Snart kommer Johanna. Vi ska till Örebro och hon ska pierca sig. Josse följer också med.

pöusi


Grattis - 25e januari

Kollar på Outsiders, det finns ju vissa vrickade människor här i världen alltså!
Tog en fika med Cillan idag efter skolan, sen lagade jag mat. Trött, seg och orkar inte röra mig, ska poppa popcorn till Päradajs senare. Får man väl se fram imot. haha


Who says - 24e januari

 


D - 24e januari

Aldeles strax blir det äggmacka med pappa, + En annan del av Köping + Johan Falk. Som en helt vanlig söndag alltså :)
John K kom förbi idag hemma i Fornis, han hade med sig Doris (hund) som var så vänlig och pissade på mitt golv haha :D MEn söt som tusan var hon. Vi drack kaffe och snackade ett par timmar.

Hela helgen har vart hur bra som helst!

aja hej

Escape me - 23e januari

DJ Tiesto
Hemma från en till lyckad kväll på Bistro. Först var vi och grattade Johanna, kul med kul folk :)
Nu är jag taggad på att det ska hända nått mer, får se vad vi hittar på.

KöSs
 


Cowgirl - 22 januari

Nu har jag duschat, jag blir så besviken när jag bestämmer mig för att duscha för att tiden ska gå lite snabbare, men när man kliver ut har det bara gått en kvart?! Hur lyckas man med det då... Jag vill ju naturligtvis att tiden ska gå fortare för att jag ska få äta god fredagsmiddag och sen få åka till Johanna :)

Nu ska jag göra en makeover och bli en cowboy!


Replay - 21 januari

Yoo!
Ligger i Terrors säng, idag har hon gjort räkmack till mig :) Den va guuuu! Lotta hade investerat i en film, Storm. Den var konstig som tusan men bar ändå. Igår var vi ju på bio med klassen. (typ 3e gången jag är på bio på en månad) Snabba cash! Bra men jag mådde lite dåligt när jag gick därifrån, fatta att sätta sig i skiten på det sättet..

I morgon är det äntligen fredag igen :)

Blahablaha Haj då


Something about you - 20e januari

Bollski
Idag gick jag hem till Jussi efter skolan en schvengom, sen kom Johanna och hämtade upp mig och vi drog hem till Fornis och myste. Hanno jag gillar dig mycket du veta!

Orkar inte bestämma mig om jag ska orka upp till banken i morgon eller om jag ska ta sovmorgon?

Something about you


Katalogpixis - 18e januari

Linnie och jag brukar som vanligt få för oss att ta lite bilder på oss själva ;) Här har ni några exempel:


Mysigt i morgonrocken med bocken


I vänten på studenten


rough is enough


Kramgo i pyjamas, bananas


Beskära är bra, en röv är inge å ha


Borsta tänderna när du är riktigt gla' annars ser dom ut som bajs och chokla'



En riktig popstar har ploppat ut, sjung på min salut


Ta i så jag spricker, så snygg så det sticker


Kallt å burrigt, men glass, det är smurrigt!


Jag grinar faktiskt intä, men jag hatar vintä


Sista picken på Linnie, sen hon försvinni


Såalång, långkalsång

Det var allt för oss den här gången.
Men vi kommer tillbaka!!

Köss


Segdeg - 16e januari

Gårdagskvällen vart faktiskt mer lyckad än jag trott :D riktigt roligt hade vi. Sen efterfest hos Bobby. Vi kom väl hem runt halv fem, rensade pappas kylskåp på KÖTT (visstfan talriken står kvar under sängen!) och hoppade i säng. Mys. Men inte lika mys att jag hade glömt stänga av min flygandealarmhelikoppterklocka... Den började tjuta 20 i sju i morse :(

Ikväll ska jag hem till T. Sen ska vi nog till Fenix med Lotta :) Får se om det blir lika lyckat som igår då



Härlig bild sen nyår i Funäs!

15 januari

Ett år kan gå så fort. Hur hade livet sett ut om det där aldrig skett? Det kan vi aldrig få reda på

men men slutsnackat om det.  Ikväll ska jag och min egen teresia ut på Bistro. Ingen aning om hur kväller kommer sluta. Men eftersom jag är med T så kommer det iaf bli kul :)

Hare gött!

Dunkeli - 14e januari

Skola trött.. Men vem är inte det?
Idag är det torsdag. Ganska härligt för då har man hela helgen kvar och det är långt till måndag!
Ikväll hoppas jag att cissi kommer och sover hos mig :*

Igår kom muggnar och höll mig sällskap. Vi kollade på America Pie och drack varm oboy ur mina skinsnygga skitstora muggar. haha
Fan vad ont jag har i hjärtat. Det bara hugger och slår skummt.. :(

Varför kan det aldrig få ett slut?


Robrik - 13e januari

BLa så kallt jag vill bara ligga hemma. :)
Pappa är som vanligt i Sthlm, och det är ju Linnie och jag vana vid. Men igår fick han nå konstigt ryck och verkligen berättade vad vi skulle laga för mat, hur vi skulle laga den, och vad vi skulle äta till. Upprepade tom ett par gånger när vi skulle börja koka potatisen och vi fick repetera. Haha han är konstik ibland pappa Anders :) Ikväll blire iaf fisk och Avatar (Y)

Ett par roliga klipp:

 

 


EADAK - 10e januari

Gårdagen var mysig. En riktig familjekväll. Sånna behövs ibland :)
Nu ska jag kolla på En annan del av Köping!!

Fooooo - 9e januari

Igår vart det Strömpis! Eller först Satin men sen Strömpis. Det var verkligen hur kul som helst! Nått ställe jag ska gå på fler gånger :)

Baah jag är så hungrig! Ikväll blir det guuuuood mat vill jag lova :D  


Pirne - 6e januari

snart börjar skolan igen, jag vill inte jag vill inte jag vill inte..!

Inatt sov Teresia hos mig, efter att vi hade vart i Örebro! Det var typ 17 minus och vi kom dit vid fyra, då vi märker att ALLA affärer är stängda.. Så vi drar med oss Julia som vi hittar på busshållsplatsen och käkar ist.

Idag var jag och fikade med John Karlsson och Matilda. Smörbulle mmh gott. Kanske drar på bio med Johniboy om nån timme eller hitt pånå annat kul. Får se vad tiden visar.

Nu ska jag käka upp mitt päron


Frillss - 4e januari

Klippte mig lite, färgade mig liiteett

Funääs - 3e januari

Hemma igen och allt är som vanligt. Eller nej förresten, inte jag! Nytt år, Nya tankar, Ny Liza! :) kommer bli ett väldigt glatt år tror jag.

I funäsdalen
dag ett: kom dit och var ganska sega. Åt mat och gick och la oss
dag två: ut i backen bara! åkte hela dagen hur kul som hellst!
dag tre: Åkte denna dag med, Emil försökte lära oss lite hur man hoppade, haha gick ju sådär :)
dag fyra: Drog vi och bowlade. Som vanligt var jag skitdålig i början, men sen tog jag in mig rejält och kom delad första plats! Vart tom rankad tredje bästa serie i hela hallen :D

dag fem: Nyårsafton! På dagen badade vi utomhusjaccuzi NICE som fan :D På kvälle hade tyskarna gjort en enorm buffé. Efter maten vart det partypart!
dag sex: Tog en skotertur i några timmar :)

Så summa summarum så vart det bland de bästa resorna jag gjort!




RSS 2.0