7e mars - Gemma Barker

Igår hörde jag om en ganska så udda händelse i sydöstra England 2009.

Nu har Gemma Barker, 20, dömts till 2,5 års fängelse för att hon duperade och sexutnyttjade sina väninnor.
– Ingen kan förstå hur det känns att få reda på att personen man älskar och vill vara tillsammans med resten av livet inte är riktig, sa en av flickorna under rättegången i Guildford i sydöstra England.
Under rättegången kom det fram att en av flickorna blev dumpad – för att sedan få tröst av en annan ”pojke” – ännu ett av Barkers alter egon, skriver Daily Mail.
Med hjälp av säckiga kläder, hatt och förställd röst lurade hon inte bara flickorna, utan även deras föräldrar – och till och med polisen.
Dubbelspelet pågick i ett halvårs tid från slutet av 2009 till mitten av 2010. När härvan började nystas upp och polisen förhörde en av ”pojkarna” sa ”han” att ”han” hade ett alibi – ”han” hade varit med Gemma Barker.
Barker dömdes även för att ha försökt lura till sig pengar genom att hävda att ett av hennes alter egon hade gett sig på henne.Taget från Metro.se

Konstigt hur man inte kan känna igen sin bästa vän om man blir tillsammans med "henne". Men det är väl inte allt man ska förstå här i livet? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0